Tässäpä pari kuvaa Winssi poijaasta...
931301.jpg
931302.jpg
On ne nuo pentuset niin söpöjä että..

Nyt näyttäs tulevan hyvä päivä..Pitänee lähtee kartanolle harjotteleen näyttely käyttäytymistä..Pahalta vaan näyttää että kannattaako lähtee näytteleen ouluun..
Josko sitä vähän ehtis saaja rasvaa luitten päälle..koiralle siis;)  Minä kyllä mieluusti lahjoittaisin omistani pois..

Tälläsesta yhistelmästä olen ootellut pentusta,josko ne koht sillää syntyis:)

931340.jpgisä Estrellest Wapper
931343.jpgemä Royal Coctail Lupus Magica

Minulle on monta kertaa sanottu et meillä on jonninmoinen eläintarha täällä..Mix..;) Siitäpä sainkin ajatuksen ja alankin pyytämään vierailta sisään pääsy maksun 5e;) heh..

Ruttunen on kauhee riiviö, päivä päivältä se muuttuu enenpi pedoksi..Kukaan ei säästy hänen hampailtaan.Lelutki saa sellaista kyytiä ettei oo tosikaan..Ja silti sen on niin ihana,vaikkakin se piereskelee niin pahan hajusia pieruja et oksennus meinaa tulla.Kukaa ei voi haista noin pahalle;) ja kuorsaa.Neitiähän ei myöskään pelota mikään,oli sit kyseessä kissa tahi hevonen. Ukollekin haukku eilen ku tuli töistä ja hä oli nukkumassa että mikäs voro se tänne tulee;) Kaikki syötävä myös kelpaa,multapaakusta kaarnanpaloihin..Jopa Ronjan karvat..Saa siinä sit kyykkiä ja yrittää ottaa niit pois..

Tinkaki on vihdoin alkanut sisäistään et jokaiselle joka menee tiellä, ei tarvitse haukkua ja varoitella..ne ei tuu tänne..Mut  naapurin kissa on varmaan ikuinen pahis meijän tönkkylille..se on niin paha..kauhee uhka..se voi tulla ja vaikka syä mun emännän..Jep..jep..