Eilen palailtiin Jyväskylästä. Tuliaisina toimme pienen saksanpaimen nartun Shamity Shaman´s Pure Vampiren ja Isomman saksanpaimen herran Ulko von Arlett:n. Reissu meni hyvin, mukana meillä oli veljenpoika Jimi joks kyllä nukkui koko meno matkan;) Kotia jäi muut koiruudet ja lapset. Lapsia vahtimassa oli Jossu ja Joonas, kiitos heille.
Näyttelypaikka oli iso ja oli paljon koiria, vaikkakaan tila-ahtautta siellä ei tullu..

Kotimatka meni väsymyksen vallitessa.

Ukko näyttäs olevan rauhallinen herrasmies, oikeen sellanen mamman muru;)  Oikeen hyvin sopeutu meidän laumaan.. Kauheen hellyyen kipiä ja tottelevainen mies. Hieman ulkona miettii kannattaako tuota totella mut hienoisella kontaktin otolla korjaantuu, kun luottamus kasvaa Ukolla. Ukko on sellanen pehmeä uros joka ei kumminkaan ilmene arkuutena. Ujo poika enenmänki:)

Ja sitten Wilmaan... Voi mikä nahkamasu... Kauheen rohkee otus, joka ei ainakaa vielä ole osoittanu minkäänlaista riiviö kohtausta.. Aivan ihana neiti..

Koirat otti toisensa tosi hyvin, Romppaisen kans jo tänää leikitty oikeen kunnolla.. HAuva vauva kaartinkin hyökkäykset on jo tuttua puuhaa kaikille koiruuksille..

Nyt pikkuhiljaa etiäpäin, päivä kerrallaan ja katotaan mihin ruvetaan;)