Juu tuo otsikko oikeestaan jo kertoneeki kaiken.. Ai ihmettelettekö muka et kuka on? Ettekö jo tietä? No okei, tättärätää...Ronja!
Olen saanut oman sähköjänis/AD/HD/termiitin takasi..wjuhuu..Ai kuinka?
No kerrotaampas:
Eilen aamulla heräsin märkään kuonoon joka tökki ja nuuhki paljasta selkääni, kohta alkoi kuulua ihmeellistä röhinää, puhinaa ja marmatusta. Siittä "riemastuneena" nousin ylös. Alkoi armoton loikkiminen "Jee mamma heräs, mamma heräs" Sitten mentiin keittiöön ja kaadettiin vesikuppi..(jee) Juostiin ympyrää olohuone/eteinen/keittiö välillä. Minä ihmettelin et mikä piskiä riivaa.. Keittelin kaffet ja lähin käyttään katrasta pihalla, aamu kuspissillä. No siittäkö se riemus yttys, haettiin tallista kepakoita tuotiin nokan eteen. No ajattelin et otetaanpas vähän koti tottista ohimennen, ku intoo piisaa. Istu, seuraa, maahan,paikka,sivulle ja tänne juttuja...Kaikki meni, kuin unelma ja koira toimi. Lopettelin ja aloin huudella hurtteja hurttia sisälle, Roisku sai sellaset pömelit ettei oo tosikaa. Sisälle päästyä alkoi armoton loikkiminen ja riekkuminen. Ruttu ja Wilmaki saivat kyytiä. Vihdoin se hiukkasen rauhottu ja käväs syöttämässä pennut.. Mutta sitten taas, into piukeena loikki ja pomppi.
Ku Kipe tuli töistä kotia se lähti käyttään riekkujia pellolla juokseen. Ja kuulin kotia asti ku Roisku haukku ja pärräs Kipen nokan eessä, yritti toklailla jalkaan, odotti et jalal potkaisis vähä lunta, että sais nappailla niit kiinni. Jahtas Piippaa ja Ruttusta.. Lista vois jatkua ikuisuuksiin, mutten jassa, ei oo mulla niin paljon virtaa ;)
The Biiits is back....   ;)