Allright.. Nyt on taas suunnitelmia tehtynnä..eri asia toteutuukone ;)

Ronjalle, kotitarpeiksi tottista niin kauan, kun alkaa mamma näyttää taas koiralta joka ei ole vasta synnyttänyt.. Keväällä lumien sulamisen alettua aletaan päivittelemään mammalle taasen jälkikoiran salaisuuksia. Ja uskallankohan julkistaa, no joo mietitään jos syssyllä lähettäs BH-suorittaan, mutta mikään tosiaan ei ole varmaa vielä. Asioilla, kun on aina tapana mutkistua tahi muuttua. Mutta ei meillä mikään kiire ole mihinkää rauhassa kattellaan ja öllöstellään. Jos alkaa tuntuu siltä että kokeeseen mennään ni sitten mennään. :) Ja näyttelyitä lähetään taas kiertään kuhan tytsy on kunnossa. Ja luonnetestiin ois tarkotus mennä mut sitten syssyllä jossus. Me pidetään Romppasen kaa hauskaa kahestaan Mamma ja Roisku ;)
Wilma,Piipa, Piippeli,  tottiksen alkeita, yritän Kipeä saaja kiinnostuun myös jäljestä, joten jos se kiinnostuu ni sitte myös jälestyksen alkeita keväällä. Ja he sitten katsovat mille rupeavat jos rupeavat ja millon rupeavat.Eli Kipe hoitaa Piippasen koulimisen. Mut Oulun erkkariin Piippa lähtee ja joihinki KV- näyttelyihin.
Ruttu, hän on sulostuttamassa meitin arkea. Rutun tulevaisuuteen kuuluu hiukkasen kotitarpeiksi tottista, ihan peruskamaa, näyttelytottumusta ja näyttelyissä käymistä :) Me yritämme Kipen kanssa kummatkin näitä juttuja harrastaa Ruttusen kanssa.
Pikkupiru, jahka hän ensin saapuu niin myö aletaan ihka ekkana opettelemaan elämisen saloja ja tottiksen alkeita. Ja kahtellaan mille ruvetaan. Sama homma ku Romppasen kanssa mietitään sitte, kun sen aika on, että mitä harrastetaan. Ekkana tapakasvatus ja perus jutut haltuun :) Minullehan se sijoitukseen tulle ni minähän sen suurimmaksi osaksi joudun kouluttaan.

Tälläsiä suunnitelmia tälle vuodelle ;)
Kipe tuos kävikin ku tuli töistä ni ottamassa Piippasen kanssa hiukkasen tottista ja leikkimässä :) Minä taasen päivällä yritin huom. yritin kovasti opettaa Roiskua olemaan purematta noutokapulaa.. Kylkä se hienosti tuo ja silleen,mut toi pureminen aijai..No, josko sitten jossus ;)