Jep otsikko kaiken kertoneekin. Täh? No tää kenraali lähtee vetämään pentutottista Tyrnävälle illalla :)
Ajattelin mennä hiukka aikasemmin niin saisin samaan iskuun Ronjanki reenattua. Huomennahan meillä alkaa oma ryhmä.
Nyt meillä alkaa valmistautuminen Turun erkkareihin. Sinne mennään eikä meinata :) Varasin hotellinkin meille, hyvä ystäväni lähtee mukaan ressuun. Saa taas koko viikonlopun keskittyä vaan ja ainoastaan Romppaseen.
Kiinteytys kuuri päällänsä Ronjalle, miksei myös emännälle. Pari päivää on menny ihan höpöksi, ku kauhia tuuli iskeyty Temmekseen. Pellolle ku lähettiin ni tuntus et lentoon lähtee. Mut oli siittä hyötyäki. Ei tarttenu harjaa Ronjalle näytellä, kauhia karva pilvi vaa pölisi.. xD
Piran kanssa ollaan edetty ihan rauhallisesti, ihan vaan perus juttuja kakaralle. Ulkona ja sisällä.
Käytiin me Piran kanssa viime viikolla autoajelulla, Limingan hurjassa keskustassa.heh.. No oli siellä paljon autoja ja ihmisiä. Siellä käppäiltiin vähän ja otettiin istumista ja kontaktia. Pirun hyvin meni vaikka itte sanonki. Mopot pörräs hirveetä kyytiä, neiti vaan istu ja tapitti niinku ei muusta väliä. Käveli pyörätienreunassa kuin vanha tekijä, rauhassa. Aina kun pysähyttiin niin alkoi silmiin tapitus "mitäs mamma seuravaksi?" Auto matkaki sujui muitta mutkitta. Kyllä mamma oli ylpee likasta!!
Ruttusella alkaa juoksu pikkuhiljaa menemään ohitte. Neiti on muka niin isoa ku olla voi. Hermot piukeena, vahtihaukku herkässä ja kuulo poissa.  Silti se yön kihnuttaa ihan Ronjan kylessä kiinni. Yrittää se sitä Piralleki, mutta itsetietoinen Pirastus ei suvaitsekaan, että joku tulisi siihen ihan viereen köllimään ja päälle. Ruttu siirtyy sitten seuraavaan uhriin.
Perjantaina juhlitaan Netta tyttösen 3v synttäreitä, kakkua ja herkkuja.. Taas saa mamma liikkua juhlien jälkeen :)