Nyt on pikkuhiljaa palauduttu kunnolla reissusta. Oli meinaan pikkasen väsynyt olo reissun jälkeen.
Olen yrittäny nyt joka aamu ja ilta ottaa Pirren ja Hempan kanssa hiukkasen toksuttelua, vuorotellen. Ja ihanaa huomata edistystä.
Paljon ollaan harjoteltu myös näyttely asentoa kummankin kans. Pikkuhiljaa hyvää tulee. Tänään harjoteltiin kummankin kanssa perusasentoa, luoksetuloa, maahan menemistä ja seuraamista. Loistavia oppilaita mulla :)
Hemmo tulee tosi topakasti ja nopsasti sivulle oikeaan kohtaan. Piralla on viel muistamista et pitäs istuaki siihen vielä. Paikalla oloakin hiukkasen harjoteltu ja hyvin alku menee. Koko ajan huomaa että jossakin kohtaan ollaan edistytty.
Pitäs jos sunnuntain antaa ilmat myöten niin mennä pellolle tekemään jälki waaveille. Ei ne kyll enää mitään kauheen pieniä ole. Kummatki painaa sen 20kg vähän päälle. Madotin kaikki elukat tänään niin piti punnata. Huomenna jos sais säänkin mitattua.
Hevosistakin pitäis ottaa kuvia aina vaan tahtoo unohtua, nyt ku tammaki tuli riiuu reissulta kotio. Tai tulihan se jo pari viikkoa sitten mutta, mutta.. ;)
Ens keskiviikkona ois viimenen kerta mun pentukurssia. Hiukkasen jää haikia mieli ku meillä on ollu niin mukava porukka. Ilo on ollut vetää tätä ryhmää. Ja jää vaan itse miettimään kaikkia niitä ihania koiruuksia mihin on tutustunu tän myötä. Toivottavasti niitä näkis myöhemminkin.
Kiri herra vielä tässä kuvassa yssin. Morsian vieraissa :)
1660987.jpg