Taas aika rientää ja pakkanen paukkuu.. Ronjalla on päällä taas tämä korvattomuus tauti. Mitään ei kuulla eikä ymmärretä.. Mistähän sakumaanikolle uudet löytäs? Ei paljolti johtuupi minusta kun ei joka päivä eikä toinenkaan jaksa kentälle hypätä. Ja ottaa näitä perus juttuja.. Jos tässä nyt reipastus taas ja sais palautettua Pömppäsen maan pinnalle ja kuulon korviin. Tänäänkin naama jäässä seisoskeltiin ja harjoteltiin "kentällä". Mää vaan en jassa ymmärtää miten ihmeessä saan tuon hypyn onnistumaan kunnialla. Kaikki kouluttajat ilmoittautuu luupäinen sakumaatikko kätettävissä ja joka saa sen menemään saa varpisti vodka pullon palkkioksiNauru. Eix jee? Ja tietty jos oikeen alkaa janottaa ni löytyy sitä muutaki hommaa..hih..
Kajaani senkus lähestyy ja mulla alkaa taas mahassa vaivata ikuinen pyöritys. Toivottavasti Kaijaanin vessat ois ees hiukka siivommat ku viimeksi..
Kiva päästä näkemään tuttuja ja Ronjan penneleitäkin sinne siunaantuu paikalle..kiva. Näkeepi kuis on mukulat kasvanu.
Saap tulla hiasta vetäseen jos haluaa jutskata. Ihan kuka vaan Cool
Kattokaas meitsiki osaa ny lisäillä tän uudistuksen myötä niin noit hymiöitä... Sori kanssa sisaret ja veljet.. Näitä varmaan pesee jonnin aikaa kunnes taas kyllästyn.
Mutta ei se auta kun karata kaffe kupposen ääreen ja miettiä ruokkivansa elukat, tai siis lopun porukasta joka ei oo viel saanu. Sit alkaa mun töllön tillitys ja koirien piereskely levon aikaan ... Mukavata keskiviikko iltaa kaikille!!! tasapuolisesti!!