Sattuipa hassusti näin kevään astellessa kuvioon, alkoi veri pisaroita tipahtelemaan kämppään ja heti ajattelin että Ronjalla alkoi juoksu. Ronja siivoili jälkiä värkki turvonneenna. Ja aloin suunnittelemaan astutus reissua. Kunnes Pira kävi luuta järsimäsä häkissä ja kas kummaa siellähän sitä verta oli kans. Minä siinä tarkistelemaan Ronjaa etteikö se juoksekaan... No ei, mutta Pirasta tuli iso neiti. Ja voi sitä kauheutta Piralle. Häntä koipien välistä yritii tiirailla että mitä sieltä valuu..iiik..

Nyt jo asia on jokseenkin hallussa, omaa värkkiäänkin voi pestä. Ja omia jälkiä voi siivota.

Minä en niin noista pöksyistä välitä. Meillä odotellaan aina parit juoksut jos se koira vaikka tajuais alkaa pitää itteensä puhtaana. Ronjallaki meni parin juoksun verran ja sitten siivos lattiatki. Mut Pirren kohalla ei toisia juoksua kerkeä tulemaankaan varmaankaan, jos tässä sais nyt kevään aikana leikattua sen tai viimeistään ens syssynä.

Nyt ois aika aloitella pieni muotoista liikuntaa ja harjotusta taas, meikäläisenkin. Lääkärit vaan tuumas ettei sais kovin lenkkeillä pariin kuukauteen... noh..  Ukko saap pitää teho liikuntaa koirilla ja itte voin onneksi reenata pihalla.

Tyrnävän koiraharrastajillakin alkas keväällä taas tottis jota ajattelin mennä vielä vetämään. Josko sitä saap omatkin sessut nyt mukaan reenimään kun on luiha menopeli mihin mahtuu.

Ronjan astutus suunnitelmat pysyy. Axstutetaan seuraavaan juoksuun joka varmaan putkahtaa kuukauen sisään. Toivottvasti onnistuu ja sit taas saap hoiella karvasia vauvoja. Ihanaa..

Tammankin pitäs varsoa ens kuun puolvälin tienoilla. Ihanaa päästä seuraamaan oman  varsan kehitystä ja saap ainakin kaikki tehä omalla tavalla. Joten virheistäkään ei voi syyttää muita hih.. Tamman maha on valtava. yritän ottaa kuvan möhökkäästä.

Meillä tosiaan sairastettiin kamala tauti kun pääsin laitokselta kotia. Energiat on ihan loppuun kulutetut. Penskoilla se on onneksi jo ohi. Itte saap vielä köhiä. Ja dokku vuotaa..

Huomasin tuossa pihaa katsellessa että alkaa kevät siivous taas pihalle. Kaikki kakka kokkareet mitkä on jääneet lumen alle alkaa jo paljastua. Alkaa joka keväinen kakka sota.  Ja kesän aikana ois tarkotus noille sakuille rakentaa kolme tarhaa jossa saavat viettää kesän rattoisasti. Kaikilla mukavuuksilla. Sitten pitäs rakentaa paikat tuohon piha rakennukseen koirille jos joskus on reissussa ei tarvitse miettiä mitä ovat keksineet ja kenet tappaneet nuo hurtat :) Ja hoitolaisiakin aina välillä käyp... hih..

Johan löytys taas asiaa.. Mutta tämä pienimmäinen vaatii jo kovalla äänellä ruokintaa joten.. astiaan palataan ;)  Ja kuvia yritän ottaa.. ja jopa laittaa tännekin..