Olin tuossa viime viikonloppuna vierailemassa Marttisenjärvellä hyvän ystäväni Arjan luona. Sain samalla hoidella pienen pieniä saksanpaimenkoiran pentuja apuna, ne oli vasta vajaat pari viikkoa. Ja olihan siellä isompiakin pentuja 8vk Pusu. Kaiken kaikkiaan antoisa viikonloppu. Voi olla että tuliaisina toin jotain kotiinkin.Nolostunut

Nyt kun kevät vihdoin oikeasti näyttää tulevan. Saimme Kimmon kanssa puhtia asioihin mitä olemme suunnitelleet jo pitkään. Nimittäin lapsille yllätystä. Ne on jo pitkään hinkuneet kaneja itselleen. Ja kieltämättä kanit on kivoja lemmikkejä. Mukava katsella. Joten päätimme katsella josko sopivia ilmestys näköpiirin. Ja löytyihän ne. Meillä oli vaihtoehtoina leijonanharjaskani tai kääpiöluppa. Noh leijonat meille tulee toukokuun viimonen päivä. Mutta HYS lapsille. Ne saavat vasta sitten tietää. Kanikat on nyt 6 päivän ikäisiä pieniä Pusu.

Meillä valvotaan tamman kanssa nyt joka ikinen yö. Käydään kahtomassa että joko joko... Nimittäin tamma teki toissapäivänä ensimmäinen vahatapin tissiin ja eilen tul toinen. Se yleensä meinaa että 2 vuorokauden sisällä syntyisi varsa. Jännittävää, että mimmonen vekkuli sieltä tulee.