Näköjämmä .

Taas on kerinny tapahtua palijon ja vähän vähemmän. Viikko sitten kävin Pohojanmaall kyläilemässä ja ihailemassa elukoita, no mukaanhan suurten sattumien kautta tarttui mustuainen.. Ja minähän en halua mustaa enkä harmaata. Noh, sanotaan näin, että koira valitsi minut ja en olisi sitä enää voinut jättää muitten napattavaksi. Joten kotia muutti Sepon kasvatti musta saksanpaimenkoira narttu "Watti". Ja ei kyllä mahtava kaveri, karhumaisen uhmakas.. Itsevarma, rauhallinen, ihanan pörrönen mustis. Kivaa seuraa siis.

Kotona muitten kanssa tulee reenittyä samaan vanhaan tahtiin. Nyt pikkasen jouduttu hölläämään, kun sattui tuliaisiksi tulemaan kurkunpääntulehus, kuume ja nuha meikäläiselle. Kävin lääkärissäki tämän pelätyn sikainfulenssa epäilyn takia ja sain puhtaat paperit kotio. Jee, meille se ei ainakaan vielä oo pesiytyny.

Näin tässä jokunen päivä sitten sijoituskoiraamme Friidua ja siittä on kasvamassa aikas nätti sakemanni. Himppasen on urosmainen tyty. Mut mä diggaan. Mahtava luonne ja mikä rakenne jo nuorena. Ei muutaku ens vuojelle pukkaa paria rakennearvostelu reissua ja kahtella kui se vielä kehittyy. Harmittaa vaan pirkuleesti kun, en napannu siittä yhtää kuvaa. Noh onpahan hyvä syy lähtee ajellulle kahtomaan sitä