Käytiin perjantaina hakemassa mamman muru kotia astutusreissulta. Voi toista, kun olikin kiirus autoon äitpän ja itskän viekkuun. Ihanaa saada Ronja kotia.Vaikkakin loistavassa hoidossa se oli ystävän luona..Kiitos Muruseni!  Oltiin yö ysiksien luona ja samalla käytiin juhlimassa ystävän poijaan syntsyjä, on ne vaan mahtavia muguloita.

Meijän oma pikkulikka täytti 1w lauantaina, kui se aika menee näi nopiaa? Sunnuntaina juhulittiin kovasti. 

Kipe teki löydöksiä samalla matkalla ja siittä ilimottelen tonne koiriin hiukka myöhemmin. Nyt laitoin eilen akun laturiin niin saa urakalla napsia kuvia teidän...hmm..iloksi

Kyllähän tuo eilen väsytti ja oli aika turta fiilis. Vedinkin aikas lailla päikkäreitä neljästä kaheksaan..hui.. Mut silti uni maistui myös yöllä. Kohta pitäs safkat viiä koirille jotka Kipe oli jo laittanu töihin mennessään ulos, onneksi.. Kuhan ensin saan nämä kaffet juotua ja hiukkasen ähläillä tuolla naamakirjassa..miten niin addiktio? höpö höpö... Nyt saa taas jännitellä, että onko tuo mun Bumbaseni tiineenä. Ja Luulempa et Ninja tai Manta piakkoin tekasee juossun myös..

Illalla ois sit tottistelua ja ällöilyä pihalla jos tuo tuuli hetkeksikää laantuis. Eilen illalla, kun kaikki pienimmät kaksjalkaset oli jo tutimas otin Häjyn kanssa vähän nouto juttuja.. Se on kyll mahtava pakkaus.  Seuraavat rokotukset oiskin Ninja ja Manta ja sit eikun ilmoitteleen näyttelyyn. Vaasaa oon kovasti miettiny.. Jos vaikka Ninjan veis.. Se on hyväs kuosis täll hetkellä. Vähän puotti karvaa..et siittä epäilen josko juossua pukkais.. Mut tsiikaillaan.

Kennelpaidat saapuivat ja Mirtikin käsalaa.. Ei voi muuta ku hehkuttaa palijon. Aivan siga hienot tuli!!! Kiitos. Ei muuta ku lissee tilaamaan,

Mun äidin syntsytkin ois lähellä ja hän haaveili omasta paidasta jossa olis ranskanbulla ja Rutun nimi..no eihän se autanutko tilata toiselle. Hyss.. se on salaisuus.

Rutulle on syntymässä hiihtolomalla ranskis pentuja. Isä komea mahtava pakkaus Elmo.. Oikeat nimet laitan hiukka myöhemmin. Mut masussa ultran mukahan 6-8 makkaraa. Luultavamminkin tämä pentue tuleekin meidän kennel nimen alle, äidin pyynnöstä. Hänellä, kun ei ole kasvatttaja sopimusta allekirjoitettuna..vielä. Mut eiköhän sitä nimeä voi omalle äidilleen lainata. Ja eihän sitä koskaan tiiä jos meillekin muuttaa yx.. Palkkioksi. heh.. Lasten koiraksi äippä sen lupas.. Saas nähä saako ne Kipen suostuteltua siihen.. Itse haluisin oman nauravan nakin.. Pitkäkarvaisen mäyräkoiran. Ja sellainen mukava pentue onkin syntynyt Royal Coctail kenneliin 9 pientä nakkia. 5n ja 4u.. Eikun varaamaan omasi. Mahtavia.. Ja vanhematkiihan kiasti pärjänneeet näyttelyissä. Ja toinen on testitty hiukan mettä puolellekin sopivaksi. Toista vanhemmista ei pätkääkään kiinnosta kuulemma meni ketun viereen tutimaan. Tilauksessa siis sellainen isäänsä tullu..heh..

Mut joo heippadidei