Käytiin aloittamassa tapamme vuoksi näyttelykauden Kajaanissa. Tälle vuojelle ilmoitettiin Ronja, Ninja ja Friidu. Ronja ei nyt sitten kumminkaan kehään asti mennyt vaikka mukana olikin matkassa. Ninja pokkas hyvän arvostelun kanssa EH:n ja sijoituskoira Friidu ERI:n, NUK1 ja SA:n!!! Hienoa!

Seuraavia näytelmiä katsellaan vähän sillä silmällä et toinenkin sijoituskoira lähtisi mukaan ja Tatsi pallero. Tatsi kehittyy koko ajan nätimmäksi ja nätimmäksi, innolla ootan ett ikä täyttyy näytelmiin asti .

Nyt on omaksi iloksi reenittu Ninjan ja Ronjan kanssa hiihtoa. Ostin varta vasten hiihtovyön ja jako kappaleen että pääsee molemmat työhön. Husky valjaatki hommattiin alkuvuojesta ja sukset ja monot piti tietty ostaa. Hauskaa hommaa ja kaverit kyllä hoksas heti mikä on homman nimi. Sais vielä ottaa ukko kuvia meijän hurjasta menosta.

Potkurillakki ollaan Ronjan kans vejetty, Ninja vielä vähän ihmettelee sitä ääntä mikä potkurista lähtee.

Kokeilussa myös uus ruoka tuolta samasta firmasta mitä edustamme, ProNature, ainakin tähän asti ollut hyviä kokemuksia pelkästään. Hiukka meinas ekka kerralla Ronjalla teettää ilmavaivoja .

Katsellaan ja kuulostellaan miten etenee. Ronjalla juoksut ja Friidu astutettu