Yöllä pääs esiin taas minun keskarista se pimeä puoli. Olin pihal hurttuuksien kanssa ja puhuin puhelimessa(taas vaihteex jäin suustani kiinni), ku yhtäkkiä alkaa kauhea mekastus. No pieni ja iihana keskarini näki itsensä ikkunan heijastuksesta ja päätteli et tuo on aivan ylitsepääsemätön uhka... Katteli ihmeissää ku astuin sen taakse ja näki minunkin heijastuksen,oli siin ihmeteltävää..

Treenattu taas on, aamul otettii noutoja,seuraamista ja luoksetuloa--Toimi tosi hyvin...Ronjalla oli vauhti pääl,illal jatketaa urhoollisesti..

Tulipa shoppailtua, ku eksyin nettiviidakkoon..Tietty kaikkee mahollisimman tarpeellista...Ukko voi olla erimieltä;) No okei tilasin mä oikeesti tarpeellistaki,Ronjalle näyttelykaulaimen ja taluttimen..Ompahan kunnon vehkeet..Yritin kysellä tai siis passitin ukon soittaa kennelliittoo ja kyseleen Ronjan lonkkakuvaus tuloksista,mut ei ollu viel lausuttu.En jaksa oottaa et ne lähettää ne kotia ni pitänee soittaa ensviikol uuestaa,niinku se siel sano.Kehu se elukkalekuri joka kuvas et on muute sit hyvät lonkat sanoisimpa et A(arvaatte varmaan et olin mielissäni) Oli kuulemma päivän parhaat...;)

Tärkein meinas unohtua, ilmotin Ronjan Oulu KV ´07 joka muuten on 6-7.10.07 kempele hallis..Vieläkö muistaa viä ton postiin..
845977.jpgJalasjärven päänäyttelyssä otettu..elokuu 07