Meille tuli lumi ja meiltä lähti lumi ja tilalle tuli kakkaa. Siis ihan oikeaa kakkaa. Paljastui nyt ne kakat mitä ei ennen lumen tuloa, mikä tuli yhessä yössä, keretty ottaan pois. Ja nyt kun on satanut vettä on pihalla kirjaimellisesti kakkaa... Siivous talkoot pidetty monta kertaa päivässä, mutta, mutta.. Se vaan leviää.. ja näyttää paljon kakalta..
Eih tää märkyys ei oo kivaa..
Nyt on hurttuuet madotettu taas talven tulon ratoksi. Ei onneksi menny mahat kuralle. Seuraavaksi taas keväällä sitten.
Oon tässä pähkäilly josko sais sen sirun nyt laitettua Pirrelle niin ilmoisin sen kajaaniin hui.. Paitti et pitäs käyttää noi sakutki siellä..Ei kyllä viittis lähtee kahtena päivänä ajeleen.. Vapaaehtoisia?
Kyll se on vaikiaa tää pohtiminen..
Nyt on mies pistetty hommiin ja esteitä aletu väsäämään tallin taakse. Mies jo vähän suunnitteli et josko sinne rakentas ihan kunnon radan A:n, pujottelukepit, putken, esteet ja lautahan meillä on jo.. Paitsi et se on Tinkan käytössä? Juuh en tietä mitä se sillä tekee ;) Tuumasin vaan miehelle et tehe vaan jos mieli tekee.en pistä hanttiin. Helpottaa kummasti meikäläisenki hommaa :) Ja kun iso pylväs valo sinne on jo asennettu niin mikäs oivallinen kenttä siellä mulle ja koirille oliskaan. Ja näkee myös pimiällä.
Tänään aattelin suunnata metikköön het aamusta, mutta vilkaisu ulos vettä kaatamalla pysäytti aikeeni. Suuntaankin nyt iltapäivällä ihan tietä pitkin lenkille. Ja koirat tarhaan illasta vähäx aikaa ja sit jo uni maistuukin. Myös mammalle :)
Ihanata märän kelin aikaa kaikille ;)