Onpas taas ollunna hiljaiseloa meijän blogissa.. Johtunee kaiketi ihan täysin emännän saamattomuudesta.. Suonettakoon se ehkä anteeksi minulle ;)
Meillä on tapahtunu kaikkea ja ei sitten mitään, eikös ollut hyvin selvästi sanottu :)
Ronja on ilmootettu Kaijaaniin ja lähetään sinne kokeileen mitä tuomari sanoo. Jos sanoo mitään..heh.. Järkyttyy noin kauniista neitosesta :) Kaijaanin jälkeen Römppä jää oottelemaan lemmen lomaa ja kiimaisia hajuja :)
Käytiinhän me vierailemassa eläinlääkärissäkin rokotuksilla ja tarkistuksilla, ja olipas meillä kerrassaan kivaa. Automatka oli mitä jouhevin ja ihanin tuossa meijän tilaihmeessä. Hermotkaan eivät palaneet yhtään kertaa, autoilu on kivaa.
Hemmo on viettänyt päiväseltään ilahduttamassa Tinkaa.. ja pullistelemassa :) Heillä on kivaa keskenään. Yritin yx päivä saaja kuvaa heidän ilakoinnistaan mutta ei onnistunut. Sen verran vauhdikasta hommaa heillä.
Ronjan kanssa ollaan tahkottu hyppyä.. yhdistetään vielä joskus noutokin siihen..ehkä xD
Rouvalla tahtoo olla näin talven tienoilla hiukan korvat hakusessa... välillä ne löytyy ja välillä niitä ei ole.. Kun tietäisikin aina päivän jolloin ne toimii.  Ronjan intohimona on hevosten paimennus..hih.. Mamman mielestä se ei ole niin suotavaa silloin kun ne pysyvät kiltisti paikoillaan eivätkä roiku ulkopuolella.. Tässäkin asiassa meillä on Ronjan kanssa näkemysero, nähtävästi.
Pirre on ihan kiitettävästi ottanut taas vastaan erinäköisiä oppeja... Välillä tuntuu et se on niiiiiiiiiiin paaaaljooon helpompi ku Römppä on ollut opettaa.. Hemmo ny on Hemmo, ahne possu joka mammutin ikiliikkis..hih.. jos joku sai selvää.
Näkemyseroja kai tässäkin asiassa :)
Lenkkeily on itelle tällä hetkellä täyttä tuskaa.. Nivunen on niin pirun kipiä lenkin jälkeen että melkein saap märyä vääntää.Varsinkin seuraavana päivänä. Alkanee toi etumus olla jo niin iso että haittaa menoa..hih.. Ei nouse askel entiseen malliin. (Jos joku ei tienny ni meille pitäisi putkahtaa vauva maaliskuun alussa)
Koirat ovat saaneetkin nauttia hyvin vapaasta liikunnasta näinä mamman kipuilu päivinä. Tarhassa liikuntaa ja pellolla juoksemista. Kun mamma ei ole kipeä niin sitten mettä liikuntaa..kylläkin taasen hyvin vapaana.
Ronja saap nauttia pyörä liikunnasta. Kylläkin ukon kanssa. Mammalla kun tahtoo peräpuoli upota pyöränpenkkiin, sen verta jokseenkin on päässyt perä leviään heh.. Josko se taas siitä joskus palautus.
Mutta joulu iskee kohta kovalla vauhdilla. Saas nähä saavatko koiruuet joulu herkkuja... Ainakin kuola vana seuraa perässä.. Blogikin hiljenee jouluksi.. (Ihan kuin se kauhean aktiivinen koko ajan oiski)
Mutta kennel Mythical = Elukkatarhan väki toitottaa kaikille Oikein Ihanaa, Rattoisaa ja Maukasta Joulua ja Mahtavaa ja Menestyksekästä Uutta Vuotta!!!!! Syökee ja nukkukee hyvin, niin mekin teemme ;)