Maanantain startti meni hyvin. Suoraan tauolta jätkä veti hyvän ajan ja ravas koko matkan. Eikä ollu väsynyt. Hieno homma, hyvä jatkaa tästä.

Ronjalla oottelen juoksua niin pääsis astutus hommiin.

Eilen ilmotettiin Ninja Kajaaniin ryhmikseen 18.4 hiukkasen jänskättää kun on tiukka tuomari kyseessä. Saapi nähä kuis meitin käy. Ensimmäinen näyttely edessä :) Ostin varsin kokeeksi panimohiiva optihairia ninjalle ruoan mukana annettavaksi. Josko se sais tuon peräpään karvotuksen tasottumaan. Nyt alkaa tiukka harjottelu Ninjalla näyttelyihin ukon kanssa. Meillä Kipe lähtee sen esittämään. En viitsi itte lähtee ton vauvan kanssa mukaan.

Innolla oottelen kesän rupeamaa kun pääsee taas kiertään ulkonäyttelyitä klämpimällä.. ah sitä autuutta.

Mikä siinä keväässä aina on kun iskee pentukuume. Se kyllä menee ohitse kun muistelee sitä pissa ja kakka rumpaa.. Mutta silti, se aina näin keväällä tulee..

Olettako miettineet että jos josku vaihtaisitta ihan totaalisesti rotua niin mikä sellainen rotu olisi mikä teille tulisi? Itse olen joskus leikitellyt ajatuksella että joskus jos totaalisesti päätän vaihtaa rotua niin mikä se olisi tai haluaisin jonkun muun rodun.. Hyvin epätodennäköistä mutta eihän sitä koskaan tiä. Itseä kiinnostaa ja on aina kiinnostanut Jackrusselinterrieri, heeleri, pk collie, shetlanninlammaskoira, bokseri,riiseni.. Kivahan nuilla ajatuksilla on leikitellä.. Ja niitä koirarotuja löytyy kun alkaa oikeen ajattelemaan... Mutta entpä mikä olisi ehdoton ei? bichonit, mäyrikset, ajavat, seisovat, berhantilainen, holsku, chicu, tanskandoggi.. Niitäkin löytyy piitkä lista... Mutta ainahan se on niin ettei pitäisi sanoa koskaan.. Koska yleensä se kosahtaa sitten jossain vaiheessa..hih ;)