Nyt on taas harjoteltu niin tokoa kuin näyttely harjotuksiakin...ja... Sain sitten tungettua käteni palkkauksessa(patukalla) Romppaisen suuhun. Rystynen osu suoraan kulmahampaaseen, ja kävi kipeää. Piti viedä kumminkin harjotus loppuun ennen ku pystyin alkaan sadatteleen... Ny on turvonnu käsi sitten...

Paikallaan olo,todella hyvä.. Hieman yritti makuullaan levittää jalat mut saatii kuntoon. Luoksetulo oli upea, ihan kiinni  ja vauhdilla muttei kumminkaan törmäys. Seuraaminen hyvä.. Kävellessä hieman oli viivettä ja häiriöitä. Mutta petras kun otin kunnon kontaktit. Maahan meno liikkeessä hyvä,kylläkin joudun hieman avittaa kädellä,mutta me ei ollakkaa sitä niin paljon harjoteltu. Positiivinen tiivis kontakti säily koko ajan.
Harjotus oli 30minsan mittanen,motivaatio hyvä.
Sitten näyttely harjoitteisiin.. Upea eteen meno ravi käskyllä, veti loistavasti. Hieman peitsas ennen ku sai juonen päästä taas kiinni. Heti ku korvat oli pystys ni runsas palkkaus ja alko löytyy hyvä meno... Lyhyt harjotus n.10kertaa ja toimi. Eteen ja veto käyttäen ravi käskyä ettei vain sekoitu eteen käsky tokossa;)

Pitäis harjailla tyttöä tänää on meinaa sen verran likanen tuo heppa.. Ihana näkönen pörrö kasa kun talvikarva on tullu..