Ei voi sanoa että mitenkää ihanasti ois päivä alkanu. Eilen illalla iski ISOLLE miehelle (Roope) kuume. Ja tuli siin sit kotvanen valvottua huolissaa. Ja eikun aamulla reippahasti ylös..Kuoleman väsyny..

Vkl meni loistavasti tallin katto melkein saatii päätökseen,KIITOS taasen apureille loistavasta työstä.Nyt kelpaa heposten oleilla. Sunnuntaina iski yöl kauhee ukkonen ja meni näyttö rikki,onnex oli vara vehje..Meinas jo ruveta hieman potuttaan,ainut linkki ulkomaailmaan täällä maalla;),on tämä netti.

Nyt on sit ilmoittauduttu kasvattajakurssille.Itse en ois varmaan saanu aikaseksi viä lippu lappuja postiin mutta onneksi meillä on Ansku joka on aina niin toimelias ja hoitaa minunki puolesta nää hommat;). Ja Anskuhan tietty tulee kans.Suunnittelinki tässä jo, taidan mennä viikonloppu yökylään kempeleeseen, kun alkaa tämä kurssi.Ni ei tartte tänne asti raahautua ja pääseepi helpommin paikanpäälle.Herää ainaki;)

Voisin hieman ehkä sanoa, että tuo Ronja ois saanu vähä lihaa luitten päälle.Pakko levolla ollu hurttuus.

Tuli sit eilen shoppailtuaki vähäsen kävin ostaan sakemannien näyttelykaulaimen, ja pitihän sitä hieman testata.Hyvin pelittää.. Saas nähä kauanko tuo kestää.

Mietin täs et ku seuraavan katin otan ni haluan Maine Coonin, oonkin jo kattellu et mistä kissalasta sellasen haluisin.Ukkoki tuumas et mikäs siin sit ku hän o eka sen hevosen saanu..hih.. alkaa ukko oppimaan.

Mut tässäpä ois pari kuvaa aapposta(aatu) Menisköhän oikee nimi joteski näin Don Korleone´s Gigolo korjaan jos on väärin;) Ja aappohan on tuon Winssi poijan isoveikka..Jarin ja Anskun touho..
953503.jpg
953506.jpg