No nyt on 60 täynnä.. Lämpöä mitailtu ny 3 päivää urakalla. Laskua on, ja luulin jo eilen synnytyksen alkaneen.. Mutta ei.. Josko tänään ;)
Mutta eikö se menekin niin, että parhaimmat antaa odottaa itseään.. Joku viisas sanonut noin ;) Mahtaa meikäläinen olla paljon odottavampi pentujen suhteen.
Ajattelin alkaa pitämään omaa pentuosiota. Tähän kirjaan kaikki ja vähän muutakin:) Hyvin sanottu!Pystyypähän myöhemminkin seuraamaan kasvua ja todella paljon myöhemmin, muistelemaan pentusia ;)

5.2.2008 57vrk lämmöt:
37,7

6.2.2007 58vrk lämmöt:
37,5   37,6   37,8  37,5

7.2.2008 59vrk lämmöt:
37,4  37,3   37,5   37,6

8.2.2008 60vrk lämmöt:
37,5   36,7 (jee lasku on) Voi olla et yön aikaan meille pukkaa pikku sakuja talon täyteen!!!

Ronjalla alkaa oleen jo tosi tukala olo. Mamma läähää ja yrittää nukkua suurimman ajan päivästä. Silti se pihalla villiintyy ja luulee, ettei sillä ois yhtään mahaa.. Pomppii ja hakee keppiä heiteltäväksi.
Maha on iso, tissit on järkyttävän kokoset. Maha on lakseutunu selvästi, ja myös nisät enenpi turvonneet.
Eilen se alkoi tyhjentämään itseään. Pitkän aikaa se on vähän väliä käyny paskalla pihalla. Eilen alko olla tosi löysää tavaraa.. (Minäkö hermoheikkona seuraan, eih) ;)
Sois pikkuisten jo syntyvän, ei sillä et mulla ois vaa kiirus jo ne nähdä :)
Kaikki on valmiina..
Talouspaperirulllia, kummikäsineitä, liukastetta, alusia, pyyhkeitä, kuumemittari, kirjanpito vehkeet, roskis, nauhat pennuille kaulaan merkkaamista varten ja tietty uus hieno digitaalinen keittiövaaka;) Mun isä kävi varta vasten kiertelemässä kauppoja, että varmasti saadaan kunnollinen.. Se on huolissaan meidän YH-äipästä :) Kiitos iskä!
Jatkan taas myöhemmin, pitäkäähän peukkuja! Yritän päivittää aina kun on uutta ja noit lämpöjä!