Tuntuu niin jouluiselta.. Metsässä on paljon lunta. Me ollaan nyt otettu teho kiinteytys lenkkejä..juu;) emännälle ja koirille:) Ronja on ilmoitettu nyt Kajaaniin saas nähä mitä sieltä nyt tulee. Pitäis neidin olla ainakin karvassa.
Alkoi Romppaisella sitten juoksut, ootastellaan ja lähetään hellusteleen, kun aika käy kiihkeäksi:)
Ei olla nyt otettu hirveästi Ronjan kanssa mitään tottelevaisuutta, kun se on aina juoksujen yhteydessä,anteeksi että olen olemassa tyyppiä:) Jatketaan kuhan juoksut loppuu.
Tirppa (Wilma) on ollut teho koulutuksen uhri, Kimmo on harjotellu sen kans perusjuttuja. Istu ja maahan menee jo hyvin. Neiti ei edelleenkään ole mikään adhd tapaus, vaan semmonen hiukkasen ajattelevaisempi. Ronja oli jo tuossa iässä semmonen sähköjänis.

Ruttunen, kauhee rähisijä, villipeto. Ja Ruttunen on kaikist pahin vahti meitin talossa. Illalla se on Ruttu joka aloittaa vahti haukun ja tottakai Tinka yhtyy siihen..Täytyyhän siellä olla ny jotain aivan kamalaa pihalla, kun toinen ilmoittaa.

Meillä on nyt sitten virallisestikin joulu. Laittelin eilen joulu verhoja ym.. muita juttuja. Tuumas vanhin poika mulle, et äiti täällähän on tosi kaunista. Tulipas hyvä mieli.
Kasvattaja kurssi lippusetkin tuli, nyt sinne siis mennään. 15-16.12 välisenä aikana minä olen sitten opiskelemassa kasvattajaksi:)