Meillä on nyt eilisestä asti satanut lunta ja sen kyllä huomaa. Koiratki sai uuden villiyden taas uuden lumen myötä. Ei tarvitse kun pihalle päästää ja riekkuvat itsensä väsyksiin.

Ninja vaihtaa karvaa ihan kivasti. Peräpää näyttää aikas hassulta kun mustan tilalle pukkaa ruskeaa ja kaikki musta ei oo viel hävinny. Näyttää kummajaiselta. Pirre piiperöinen on nyt päätetty ilmoittaa huhtikuulle kaijjaaniin. Onpa aikaa reeniä tanssi kuviot kuntoonNauru.

Kipe on ajellut ahkerasti Lassia, ja hyvältähän tuo vaikuttaa. Eilen sitä tossa katoksessa rappailin, kun olivat lenkille menossa. Mukava kaveri, mutkaton. Painautu vasten kun hoiti ja rapsutteli. Ei teeplaillu tai näpläilly. Harvinaisen kiva hevonen. Tykkään.

Hemiläinen on ollut Tinkan seurana pari yötä pihalla ja aamulla haettu sisään. On pojalla hieno karva ja innolla menee pihalle. Tinkaa kiusaamaan. Tinka se on jännä. Sillä Hemille riittää hermoja vaikka muille jakaa, mutta auta armias jos jonkun muun sinne laittas ni... Hemmo saa kiusata ihan kunnolla ja pullistella ja Tinka kattoo suopein mielein kunnes heemot menee. Ja se ilo millä ne leikkii ni o jotain käsittämätöntä.

Meille iski koko perheeseen kunnon flunssa. Kaikki kipiänä. Ei oikein oo jaksanu ku pakolliset hommat tehä ja sit äkkiä levähtään. Josko tässä pikkuhiljaa oltas voiton puolella. Pitkä aikanen tauti tää flunssa. Roope ja Joonaki ollut jo viikon sairaana itse jo yli viikon. Mutta saipa Kipeki kerranki tän tauin. Yleensä se on ainut joka on terve..aina.. Netalla kävi pari päivää ja meni ohi.

Josko tässä sais taas joku päivä napsittua kuvia. Kuhan olo sen sallii.

Viikonlopulla ois Ronjan pennelit ekkaa kertaa erkkareissa, Toivotan onnea ja menestystä!!! Kyll kaikki hyvin menee.Cool