Hip hei ja hurraa.. Hieman päivitystä tilanteeseen. Kyseiset pennut jotka ovat minulla myynnissä joista postasin edellisessä kirjoituksessa ovat hyvän ystäväni pentuja jotka ovat minulla HOIDOSSA ja siten lähtevät täältä omiin koteihin, myyjänä Rimpilän kennelin omistaja. Eivät ole minun enkä myy niitä ominani! Uros pentu on löytänyt jo oman kodin ja narttu odottelee vielä omaa rakastavaa kotiaan.

Ja toisekseen Sijoituskoirani Underbrows Fit Fiu on minun omistuksessani oleva narttu joka on sijoituksessa tuttavallani. Koira on astutettu ja odotetaan pentuja syntyväksi. Ja jos on jotain kysyttävää asian tiimoilta voi ottaa suoran yhteyden minuun ! Koiran sisko on lopetettu ns. hermostollisen vian takia joka on aiheutettu edellisen omistajan taholta jota ei ole myöskään diagnosoitu sairauden syyksi. Vaan koiran omistajan itse keroman mukaan lopetettu koiran oudon käyttäytymisen takia, mm.hännän jahtaamisen joten en laske etteikö sijoituskoiraani voi käyttää jalostukseen.

Ja muun bolemiikin mikä kohdistuu minuun, ihmettelijät voivat ottaa suoraan yhteyttä minuun jolloin mielelläni kerron mieltä painaviin kysymyksiin vastauksia. Muistanette että asioilla on kaksi puolta aina ja arvostelijoita löytyy entisistä tuttavista joilla ei ole puhtaat jauhot pussissa. Voisivat katsoa omaan napaansa ja kertoa sitten asioita etiäpäin. Joten rohkeutta ihmiset, jos asiat painaa ottaa vaan yheyttä niin asiat selkiytyy