Se tupsahti menemään taas liianki nopeaan tahtiin. Tuntuu että nykysin viikonloputki on aivan liian lyhyitä ettei kerkeä paljon mitään tekemään.

Tänään ois Lassi startissa Oulun Äimärautiolla. Pikkasen meinaa jännittää että miten menee. Ei me mitään erikoista odoteta, kunhan juoksisi ehjän juoksun ja pysyisi porukan mukana. Kaikki muu on plussaa. Näin pitkän tauon jälkeen ei mitään mahotonta odoteta. Kahtotaan missä mennään ja mitä seuraavaksi tehään ja josko se startti aukasis vähän paikkoja seuraavaan starttiin. Jännittää vaan jostakin syystä..heh..

Meilläkin menopeli vaihtu. Ihanaa kun on vihdoin sellanen auto johon kaikki mahtuu ja koiriaki kyytiin. Nyt on mukava kruisailla näyttelyihin ym.. Olo on ku laivassa istuis, niin tasasta on meno. Ai niin Pontiac trans sport on auto.

Nythän tuo onneksi alkaa vaikuttaan että tosissaan kevät on tulossa. Mukavasti jo lämmittää päivällä ja on mukava mettässä käyskennellä. Mietityttää vaan nuo karhut kun vastahan oli poliisi pelastanu pari hiihtäjää luonnonpuistosta kun olivat karhun ja pari pentua nähneet. Hui kauhistus että semmonenki tulis vastaan :)