Ihanaa taas on perjantai, viikonloppu edessä. Nykyisin tuntuu, että viikot vaan hujahtaa ohitse. Kipelläkin on vielä sairaslomaa jäljellä toukokuun loppuun asti. Nyt, kun se on kotona kerkeää aamusta asti touhottaa koirien kanssa. Ollaankin harjoteltu ahkerasti, aina jotain pientä kivaa.
Meillä Kiri saapui hoidosta kotia tiistaina. Ja en olleskaan muistanut ettei meidän Hemppa ole ikänä Kiriä saati mitään muutakaan hevosta nähny. No päästin Hempan pissille ja katsoin vaan hoopona, kun herra otti ja syösy niska,- ja perskarvat pystyssä kohti Kiriä hurjasti haukkuen. Sinne se juoksi ihan Kirin jalkoihin päriseen. Minä huutamaan se pois sieltä ja tulee oikein macho elkein et nyt tein mamma hyvän työn ja ajoin ton hirvityksen pois täältä. On pojalla 3kk:si aika hyvä hermorakenne ja luonne. Se ei mennyt pelkäämällä tahi varauksella sinne vaan se meni sinne ajaakseen uhan pois. Nyt se sitten menee vaan sinne syömään tuoreita paskoja ihan jalkojen juureen, eikä pelkää yhtään. Onneksi Kiri on tottunut koiriin ja ei tehe mitään. Kiri vaan kattelee ku koirat juoksentelee. Huuan kyllä aina ne pois sieltä, ei oo mitään mukavaa, ku ekka käyään syömässä paskaa ja sit tullaan pusutteleen ;)
Tamma meillä on vielä astutteilla, saas nähä millos sen saa käyä hakeen kotio.
Piran kanssa ollaan vahvistettu luoksetuloa pitemmältä matkalta. Tahtoo kiinnostaa aina välillä kaikki muu, ku mamma huutelee. Makkarat taskussa liiskaantuneena kyyköttelen pihalla.. :)
Ens viikolla pitäs taas lähtiä Limingan keskustaan harjotteleen kävelyä Pirran kanssa ja jos ottas toisena päivänä Hemparaisenkin mukaan.
Tänään on niin ihana ilma et mennään Ronjan kanssa pihalle vähän tottisteleen. Ja jos ottas Piran ja Hemmon kanski jottain.
Tuli eilen muuten mun uus kuntolaite Solifer Crostrainer. Ihan onnessani juoksin sillä eilisen illan. Nyt on jalat ja maha kipeenä. Tehos ainakin ;)