Nyt on sisarukset kaikki lähteneet uusiin koteihin. Ikävähän tuota penikkaa tulee..Mutta hyvään kotiin pääsi tytsy.

Aurinko lämmittää niin kivasti mieltä kuin kehoakin, ja ulkona on tullt hommattua niin ihan pihahommia kuin koirienki kanssa. Reenit porukalla on jatkuneet ja päästään koko ajan eteenpäin. Jännänä odottaa mitä tämä vuosi tuo tullessaan. 

Työtkin alkoivat pitkästä aikaa ja nyt meneeki illat ja viikonloput aikastalailla töissä. Mutta hyvä kun työtä riittää. On ainakin mitoitettu meidänkin viikot hyvin. Jos ei ennen jäänyt kuin vähän vapaa aikaa niin nyt sitä ei jää senkään vertaa, kun on koirat ja hevoset reenitty. Mutta eiköhän tässä kisa ja näyttelyviikonloppuja järjestetä.

Autokin piti laitta töitten kunniaksi. että pääsee meikäläinenki omalla kulkemaan ;)

Ollaan tuossa yritety tsiikata mihkä näyttelyihin sitä koiria ilmottelis. Sijoituskoiralle pitäs näyttelyjä kehitellä ja omille myös. Eritoten Tatsi on tämän vuoden tähti ;)  Ronjalle en nyt kauheasti mitään suunnittele

Onneksi kohta on kesä on lämmin ja ihana harrastaa jopa vesisateella.. Pääsee uimaan ja herkuttelemaan. Mikäs siinä sitten ollessa.

Muitakin kuvioita tulossa ja hankintoja mutta siittä sitten myöhemmin lisää.

Skannerin ostoon kait sitä pitäis itsekin viikonloppuna lähteä niin saa vihdoin ja viimein nuo lippu lappuset esille ja vanhoja valokuviakin ois mukava tänne näytille pistää..  Nyt sänky odottaa sen verta kutsuvana eikä ajatus kulje, että hyv yötä ja ihanaa viikonloppua kaikille!