Olipas harvinaisen mukava yö.. Bampula hyökkäs illalla nukkumaan mun rinnan päälle.. Oli toosi mukavaa, kun tuo tyttö painaa sitten jonninverran.. Tiikeri kainalossa ja yritä siin sitte rapata kumpaaki..

Ronja tosiaan käväs ultrassa eilen.. Ja sieltä on tulossa pentuja ihan mukava määrä.. Hyvin elinvoimaselta ja hyviltä kuulemma näytti.

Mulla on ollu tässä pari päivää mukavia aamuherätyksiä.. Kissat tullu pomppimaan mun päälle ja herättään, kun joku pieni Piippa on käynyt herkutteleen kissanhiekka-astialla ja levittänyt kaikki hiekat lattialle..
En sitten hokassu ottaa kuvia huoneen lattiasta, kun hieman näin punasta ja sadattelin.. Heti ku herää niin joutuu siivoon.. Ei mukavaa ei ;)

Oli tarkotus eilen mennä pellolle ottamaan hiukan tottista, mutta... Lumi lähti tuli jää..Ja vettä sataa koko ajan.. Ei oikeen pysy pystyssä tuolla..

On se niin vaikia olla vakavana..kun pieni paimenlaps syö isännän kenkiä ja vielä niitä kaikist parhaimpia.. Ja toinen naama punasena kiroaa.. Yrittää ny sitte olla ihan vakava, kun vasta pääl vuosi sitten, Ronja uudisti mamman kenkä varastoa. Ja Kimmo vain nauro.. Napsahtipas omaan nilkkaan,kun oma koira syö sen.. Hihii.. :)