Perjantaina haimme Ruttusen kotia, kasvatusmamman hoivasta. Itkuhan siinä meinas kaksjalkaselle mammalle tulla kun kaappasin Ruttu neidin kainaloon ja läksin autoon kotia kohti. Automatka meni loistavasti. Ja kun kotiin pääsimme alkoi heti tutustuminen ympäristöön ja eikun nukkumaan..
Ajattelin alkuun kun olimma kotona että onpa rauhallinen kakara...Luulo osoittautui vääräksi..
Termiitti on oikea sana kuvailla tätä suunnattoman ihanaa otusta. Sen saivat tuntea myös muut karvaset. Ulkona rauhaa ei saa kissat, Ruttu ajattaa niin Ellua kuin Venlaakin.Eivät osaa kissat oikein suhtautua tähän pieneen,että mikä tämä on.
Sisällä kun isommat koiruudet saapuvat sisään alkaa mahoton pyöriminen.Ruttu ei anna hetken rauhaa kavereille;) Roikutaan kiinni korvissa,hännässä,tassuissa ja joka paikas mist saadaan kiinni. Lauantai iltana jopa isommat lähtivat jo karkuun tätä pientä riiviötä.Kyllä me ollaan naurettu tälle otukselle, kun hän aloittaa tämän villinsä,koko kämppä on sekaisin kun juostaan päätä pahkaa ympyrää. Nyt niin suloisesti nukkuvaa Ruttusta kun katsoo ei voi kuvitellakaan mikä riiviö siitä paljastuu kun ilta tulee;)
Mammaa pitää seurata joka paikkaan,kun eihän sitä ikinä tiedä milloin pääsee sylkkyyn nukkumaan ja kyllä sitä osataan jo vaatiakin...ja isosti...
Nti.Ruttunen on ehtinyt valloittaa jo parikin muuta ihmistä suloisella olemuksellan,voi kuinka he tietäisivät mikä peto siiitä illan tullen paljastuu..Heh..
Lapset ovat intohimo Ruttuselle,jos sattuu että penskat istuu lattialla tai Joona ryömii niin kyllä hakeutuu heti viereen ja tietenkin pitää maistaa miltäs ne maistuu..

Tallinkatto projekti.. Puolet katosta jo valmiina..jihuu... Kiitos siitä kyllä kuuluu sponsorille joka ystävällisesti on avittanut niin peltien hankinnassa kuin tekemisessä..Ja tietenkin myös 2:lle viikonloppu apurille jotka ystävällisesti auttoivat katon laitossa kun itse olimme Ronjan lonkkakuvauksissa.

Pihakin taasen alkaa näyttään pihalta, viikonloppuna oli taasen avustaja käymässä ja ajoi ruohikkoa yms..kiitos!

Ensi lauantaina on poikamme Joonan 1v synttärit,pitäisi leipoa jotain.Onneksi äitini leipoo täytekakun, minun tekemäni ei välttämättä vieraille maistuisi..

Kuvia laittelen kuan valokuvaajani saapi kuvat minulle lähetettyä...