Teinpä tilauksen viime viikolla Vip Vescortilta.. Eipä tullut perjantaina vaan tuli soitto.. Heiltä oli loppunut varastosta 3kg säkin Large Breeddia, No täytys oma säkki vaihtaa 15kg säkiksi..
Eihän siin tietenkään mitään pahaa ole halvemmaksihan se on ostaa iso säkki ku 3kg mut, mut...
Mä oon pidempään jo tilluuttanu pieniä, on ollu helppo laittaa, kun rahtimaksut ei nouse niin korkeaksi ja tilauksia on tullut sen verran useammin et on aivan hyvin voinu tilata vain 3kg... Ni nyt ei voinutkaan..Ihminen on tapojensa orja..

Laitoin mä muutakin.. Lohiöljyä, luuta.. Nyt on tullu niin monta uutuutta, että on pakko alkaa testauttaan toimivuus näillä omilla hurtilla.. Kaikkee kuivattua kaulaa ym..

Äkkiä sitä saa isoksi tilaussumman ku kaikkeehan luonnollisesti tarvii ja just ny heti;) Älysin jättää puolet tarvitsemastani seuraavaan tilluukseen.. ;)

Ronja ei taaskaan syö... Tekee vissii tietyt ruoat pahaa... Mut kyll ny herkkuja menis senki eestä;) Ja muutenni se vaan lötköilee päivät.. Mut innostuu se mamman muru ku pihalle mennään..

Tehtii eilen penskojen ja kimmon + Piipan, Ronjan ja Rutun kanssa aivan törkeen iso lumiukko.. Ja tietty Lumihirviö... Pitää napata kuva niist enneku ne sulaa...

Tänään otan oman aikani ja lähren pellolle Ukon kanssa tahi ainaki yritän..... Ja siit sit myöhemmin..

Liikerin tunnelmia..
1198194.jpg