Ronja on astutettu ja nyt on menossa viikkoja 4 tai huomenna tulee siis täyteen. Ronjalla on huomattavaa luonteen muutosta, ja mikä parasta hiukan alavatsa pömpöttää sen suuremmin spekuloimatta. Asia varmistunee ultrassa

Tänä vuonna olemme menossa hieman useampiin näytelmiin ja niitä olemmekin katselleet valmiiksi jo aika monta. Ainoastaan harrastamista hieman vaikeuttanee nämä minun työt miten saa viikonloppuja vapaaksi, mutta onneksi meitä on kaksi.

Loskakelitkin on alkaneet ja voi kiesus missä kunnossa mettä tie on, ei puhettakaan, että ratsimaan mielellään tuonne lähtis. Koiratkin ovat kivan näköisiä siinä vaiheessa, kun kotia lenkiltä päästään. Suihku siis kovassa käytössä. Onneksi ulkosaunaa viitsii ruveta taas lämmittelemään ja saa siellä pestyä koirat lenkin jäliltä.

Tatsin kanssa ollaan menty huomattavasti eteenpäin jälellä ja tottiksessa. Jess. Harvinaisen fiksu ja nätti tyty, tästä tytystä tullee jottain

Perjantaina olis elulääkäriin meno rokotuksille, saapi hevonen vahvistus rokotteen ja jos koirallekkin samalla ottaa.

Erinäisten kiusaamis yritysten jälkeen ja perättömien ilmoitusten, kutsuimme kotiimme kennel neuvojan ja kunnan eläinlääkärin tekemään vuosittaisen tarkastuksen. Meillähän kävi viime vuonna eläinlääkäri tarkastamassa tilat ja eläimet ja kaikki oli kunnossa viimeisen päälle. Ilmoittajaa ehkä hiukan kismitti tämä asia Ja pyysimme kyseistä eläinlääkäriä käymään vuosittain meillä kyläilemässä ja tekemässä samalla tarkastuksen. Ja samalla sovin kennelneuvojan kanssa, että tulisi samaan aikaan käymään. Ja kas kummaa kaikki oli kunnossa, saimme siis puhtaat paperit ja mikä parasta kennelneuvojalla ei ollut mitään parannus ehdotuksia tai huomautuksia tiloistamme ja tavoistamme Kaikki on siis kunnossa!  Ensi vuonna tapaamme taas sitten samoissa merkeissä, onpahan eläinlääkärin tarkastamat tilat .

Ostoslistalla olisi tulostin jossa olisi myös skannaus mahdollisuus, sopivaa meidän tarkoituksiin ei vielä ole löytynyt.. Onko kellään ehdotuksia mikä olisi hyvä ? Mielellään sellainen joilla voi myös kuvat tarkasti tulostaa.

Uusia suunnitelmia on paljon, ja yksi varsin tuore tapaus .. Niistä hiukan myöhemmin kuvapäivityksien kera

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ! Me lähdetään koirien kanssa tuonne vetiseen metsään samoilemaan .