Eilen mentiin Ängeslevän koululle kilpatoko reeneihin. Oottelimme siellä ryhmää alkavaksi, meni puol tuntia ja ketään ei paikalla.Meitä ei oltu muistettu informoida reenien siirtymisestä ens viikkoon.. Hiukkasen potutti aluksi, mutta ei jotain pahaa jos ei hyvääkin.. Reenittiin sitten oma-alotteisesti tunteroinen. Ja jäi hirmuisen hyvä fiilis. Ronja kuunteli ja oli innokas tekemään..jee..
Otin pitkiä seuraamisia, eri tahdeilla. Hyvin pysyi mukana ja fiiliksissä. Lopussa meinas jätättää, kun oli muuta otettu, mut korjaantu uudella alotuksella. :)
Liikkeestä maahan meno, seuratessa ja luoksetulossa.. Oli todella nopea. Heti käskyn annettuani meni salamana maahan. 10 pistettä Romppaselle.
Kaukot (lähi kylläkin) meni upeasti, pikkuhiljaa hoksailee mikä homman nimi.
Paikalla oloja otin monen eri sortin pituuksia, istuen ja maaten. Hyvin meni. Seisoessa meinas ekka lähtee perään mut pysähty kummiski, toistoja otettiin ja toimi.
Perus juttua mut hyvää harjotusta Turun erkkareihin. Siellä meillä odottaa kunnon koitos. Ronjan pitäs vapaana seurata kehässä pitkän aikaa.. Jos me siittä selvitään hengissä niin ei muuta ku syssylle se BH-koe koekalenteriin.. xD