Nyt on taas hieman edistytty kasvattajakurssin läpiviemisissä. Kirjat on melkeen hankkittuna ja opiskelu alkaa. Jopa jalostusnartun hankinta on melkein valmis,kuhan päästään sopimuksesta yksimielisyyteen. Jos kaikki menee niin kuin on kaavailtu, eka oma pesue syntyis ens kesälle.Mut siitä sitten myöhemmin.

Treenattii taas tänää hieman kotkaa varten.Pitäis vain saada tuo neiti veljeni mukaan mettälle siedättymään ampumiin.On meinaa ampukoe hieman äänekkäämpi kotkassa kuin oli jalasjärvellä. Kotkassa erkkarit on vielä hallissa,joten voipi vain arvella mitä tuleman pitää.Itsellä kun ei ole pyssyä eikä sen koommin aseenkantolupaakaan ni täytynee yrittää saada joku sellanen hommaan joka sen osaa ja pystyy.

Harmittaa,kun en jyväskylään Ronjaa ilmottanu ku kumminkin sinne ollaan menossa, mutta toisaalta mitäpä turhaan menee samaa arvostelua ottamaan,kun ei tuo karva sinne kummiskaan kerkee kasvaa.

Ruttunen on aivan kauhee riiviö ja toinen puoli sillä on oikeen lutunen. Näil isoimmille hurttuuksille se on kauhee mut on hyvin oppinut säännöt mites meijän ihmisten kaa elellään.Ei pure eikä saalista meitä tai meidän ruumiinosia;) enään....