Kylläpäs se aika rientää..
Pentuset on jo huimat 2viikkoo vanhoja! Simmut on kaikilla auenneet ja ääntä piisaa. Kävely harjoituksiakin tekevät kovasti.
Nyt ne on alkaneet spruittaileen sinappia pitkin ja poikin pentulootaa.. <3
Nyt on alkanut helpottaa paniikki et miten raaskiin luopua noista pupeloista. Tiän et ne pääsee hyviin koteihin! Kaikki poijaat on jo varattu ja enää on jälel 3 vapaata narttua.
Heitänkin tälläsen pikku toiveen pennun ostajille, uskosin joidenkin heistä käyvän kurkkaavan mitä pupeloille kuuluu ;) Eivät vaan viitsi ilmoittautua kommenttilootaan :) (en oikeesti ole pelottava!;))
Niin se toive :) Eli toivoisin pennun uusien omistajien pitävän minuunkin jotain yhteyttä, haluaisin kovasti kuulla miten he kasvavat ja kehittyvät.Eli kuvia peliin ja kertomuksia  ;) Minulle voipi ja saakin soittaa, jutskailen mielelläni ja kuulen miten pupeloilla menee. Ja tietty saapi soitella jo ennenminkin ja kysellä mitä pennuille kuuluu ;)
Marjukka (kasvattaja) aikos tulla kahteleen pentusia parin viikon päästä. Ja aloitellaan kiinteen ruoan antaminen.
Nää pennut on niinku pieniä karhun poikasia, pörrösiä ja hellyyttäviä. Pitää ihan kovistella itseäni, etten koko aikaa viettäisi pentulootan laitamilla ihastelemassa.
Laittelen taasen kuvia kuhan saan siirrettyä koneelle.