Juhannus mennä tupsahti. Ronja läx sunnuntain astutukselle ja eilen keskiviikkona se on astutettu. Melkeen tunnin olivat olleet kiinni Ericin kanssa. Nyt jäädään jännäämään oliko se hedelmällistäJalka suussa Itse odotan näistä pennnuista aika paljonki. Ja tuleehan tämä olemaan Mythical kennelin ensimmäinen pentue. Kahtotaan kahtotaan..

Lauantaina olisi tarkoitus lähteä hakemaan Ronja pois. Ja samalla lähettään käyttään yhtä Ronjan pennuista lonkkakuvissa ja sinne on tulossa paikapäälle muitaki pentuja.. Hui kun alkaa jo jänskättää. Onko luvassa yhtä hyviä tuloksia kuin ekallaki. Riikka omistaja tulee ystävällisesti ottamaan vanhuksenki kyytiin.

Jos ihmetelette kuin oon näin aikasin kirjottelemassa (onkohan ikinä ollu näin aikasin postausta?). Niin syy on mitä ilmeisin. Tunti sit hain syötävää pikku neiti Jannalle ja ihan rauhassa puoli nukuksissa syöttelin kunnes kuulu sängyn vierestä ihme lotina ääni. En sen koommin siihen reagoinu.. (jep jep..) ja koht kaamee haju.. Eiköhän Cindy ollu oksentanu vissiin paskaa mitä oli syöny.. njamti njam.. Kyll pikkasen itututti... Eikä muuten ihan vähän. Haju oli ihan kauhea. Oli pakko siirtää Joona ja Janna nukkumaan tietsikka huoneen vieras sänkyyn. En ois voinu ittekään siellä nukuskella. Miksi koirien täytyy välillä syyä paskaa?

On meillä heposten kanssaki touhuttu. Meillehän tosiaan muutti sellanen 2v tytteli tamma Roosa (Rosa Noblessa). Joka on ihan tekemätön. Ja sen piti olla hankala hevonen. Niin kengitettäessä kuin käsitellesäkin. Ja lastaamisessakin piti olla onkelmia(oli juntannu lastauslaiturille, liinoilla olivat laittaneet lopulta sisään). No ei ollu ainakaan meille. Kipe kävi hakasemassa sitä ja se käveli kuin vanha tekijä koppiin. Ja täällä käveli alas. Nyt sitten vuoltiin (sitäkään ei oltu saatu tehtyä kun oli hankala) maanantaina takapää(hih) ja tiistaina etupää että tulis hiukka rutiinia. Niin hyvin meni. Pari kertaa yritti nykästä jalkaa. JA Roosa oli molemmilta puolilta kiinni mistä se on mennyt kuulemma aina aikasemmin paniikkiin ettei oo voinu pitää, niin meillä ei mitään. Pikkasen lopussa seilas yhen askeleen verran mut lopetti ku tuumasin sille et elä viitti. Eilen kokeiltiin sitten kuolaimia ja neiti otti ne ku vanha tekijä. Sit hiukka käveltiin. Ei mitään. Maiskutteli vain.   Oon nyt joka aamu ja ilta sen harjannu. Ja aina kun meen tarhaan sitä kattomaan niin tytsy tulee halimaan mammaa. Siis tulee ihan kainaloon asti. Pusuja satelee sadoittain. Turpaa lyyään naamaan ja haistelee ja nauttii.. Sit tullaan ja pää pistettään joko mamman kaikkuun tai olan päälle. Ja Roosa silmät puolitangossa nauttii ku mamma hoitaa. Tais olla niin et vakka löys kantensa. Oli se hyvä ostos. Oon aina halunnu tollasta heposta joka ihan oikeesti näyttää et tykkää ja luottaa. Ja nyt sen sain. Ja muutenki Roosa on todella kaunis heponen. Ihanan luonteinen kaveri. Tais olla et Roosa kuiteski valitti meijät.. eikä toistepäiHymy Ja Roosa on nyt saanu olla Tytön JA Myytin seurana tarhassa. Ihmeen hyvin niillä tytöillä menee, ei mitään onkelmia. Roosa aina välillä leikittää Myyttiä. Pitäs video kamera hommata niin sais teijänki iloksi hevosrallia Kieli ulkona

Myytiltäki vuoltiin ekka kertaa nyt eilen kaviot. Toinen oli ihan kiltisti. Seisoskeli vain. JA työns turpaansa tissien väliin mulle. Ehin jo aatella et kohta saan silikonit kun Mymmerö haluaa vähän maistaa mut ei. Nuuskutti vaan. Ja kun toimitus oli ohi. Ja päästin Myytin irti nii ei se lähtenytkää mihkää jäi siihen paikallee ja tuli kainaloon. Siinä me sit Myytin kans rapsuteltiin. Veikeä varsa. Meillä tahtoo olla nämä tyttelit minun heposia ja tois puoleiset Kipen. Kaikki tammat tulee minun kanssa kauhian hyvin juttuun. Ja änkeevät aina ihan kainaloon asti rapsutuksille ja seuraavat kuin hai laivaa..  Poijaat taas enemmän Kipen kanssa. Paitsi Lassilla on päiviä millon mamma on kivampi.Silmänisku

Ei kait se auta. Pitää ruveta aamu hommat tekemään ja ehkä tässä pääsis sitten ulos ottamaan vaikka kuveja. Olisin laittanut teijän iloksi noit kuveja mut.. kah kumma ei mitään julkasu kelposta.