Siis eihän tästä tuu mtn... Meille iski lapsosiin nuha,yskä ja kuume.. Vissiin tätä infulenssaa. Ja nyt itseki taas kipiänä. Veto aivan pois.

Eilen alotin taas matokuurin pösilöille, axilur tahnalla.. Kaikki otti mielellään paitsi nuo diiva kisut :)
Onpahan tämäkin pois alta.

Tottisteltu on jonkin verran, sen verran mitä ololta on saanut lähdetyksi. Pihalla on nuo järkäleet leikkineet hippaa ja syöneet hevon kakkaa.. :( Njam..

Jokseenkin musta on aika pahasti alkanut vaikuttaan että tuo meijän Ninja on aika samanlainen kun Ronja. Äänenkäyttöä myöten. Ja se äänenkäyttö ei ole pientä. :) Astetta enempi kiltti ja kuuliainen tuo on..mutta..mutta.. Pahasti vaikuttaa että taloomme on asettunut toinen Römppä.. Voi niitä harmaita hiuksia, karvaisia kyyneleitä ja hikivanoja puserossa..  Kahden herneen kolistelua aivoissa..
Hemmosta on kasvamassa iiso mies.. Vaikkakin minusta tuntuu että se ei kasva millään.. Yhtä makkarooni kun ennenkin.. Mutta ei ole enää..
Pira taas ei oikeesti kasva..järkikään ei kasva.. Syöp kaikki mitä pihalta löytyy ja sit oksennetaan. Sit ollaan kun ei oltas ruokaa nähtykään ja ahmitaan.. Vettäkään meillä ei tietenkään tarjoilla niin sekin vähä mitä saa pitää omia ja hotkia.. Ja sit taas oksennetaan..Välillä usko loppuu..
Sit se kampeaa viereen oksennuksessa suu ja kysyy haöluux mamma pusun? :) Juuh ei kiitos ;)
Josko se järki kasvais..jossusss...