Sijoituskoiralla tuli 6 viikkoa täyteen. Kuvia tulossa viikonloppuna. Isä paljastetaan myöhemmin.. Pennun varanneethan sen jo tietääkin ja kyselijät. Mutta sen verta on taas mielenkiinto herännyt erään ihmisten taholta, että ihan pitää yleispalstalla sitä tiedustella. Niin jätämmä sen myöhemmäksi.. Puhelin ja sähköposti on keksitty ja nämä fiksummat jotka asian tiimoilta ovatkin olleet yhteydessä tekevätkin. Kiitos heille, vielä löytynee teitäkin! Jotkin ihmiset eivät edelleenkään osaa hoitaa omia asioitaan .. vaan pitää oman elämän puuttuessa seurailla muita ja yrittää mahdollsimman paljon puhua paskaa.. . Mutta jokainen tyylillään mussuttaa, aina se sattuu omaan nilkkaan jossain vaiheessa.

Jätkä haettiin pari viikkoa sitten kotiin etelästä.. Matka meni loistavasti ja Äijä kotiutui mahtavan hyvin. Komea herra.  Tatsin reenit menee hyvin, vakkari ryhmän kanssa haukkiksella reenaillan joka keskiviikko ja nyt elokuussa alkaisi sitten jälkihommat.. Energiaa ja halua kyllä neidillä on. Mahtava neiti. Tatsistakin olisi niin paljon uusia kuvia mutta tänne tulee harvemmin niitä laitettua. Läytyvät facebookin kansioista. Jotenkin paljon vaivalloisempaa tänne lisäillä. Tatsille olisi varattu kuvaus aikaa joulukuuksi.

Pennut tuli ja meni.. sanat kirvoittivat taas yhden ihmisen täyteen höyryyn.. Kerrottiinko siinä mitkä pennut.. Mihin meni ? Olipa vastuutonta kun eivät edes 7 viikkoa täyttäneet, eivät näy koiranetissäkään.. Hahahaaaa.. Siinä vaiheessa kun oikeasti tietää mistä puhun on varaa spekuloida ja huudella. Aikuinen ihminen noin tyhmä. Ne jotka kanssani ovat tekemisissä tietävät mistä puhun kun tänne kirjoitan.  Ja joo ei kaikkien tarvikkaan tietää kaikkea tämä on blogi ei kennelsivu.. vaan kanava johon kirjoitan että omat ystäväni pysyvät kärryillä ja saavat lukemista jos ei joka päivä nähdä tai soitella. Ja omaksi ilokseni. Kennelsivuni on erikseen.

Mihin tämä maailma on menossa ?? Pitäisiköhän itsekin alkaa vääntämään jaskaa nettisaiteilla näistä parista todella hyvästä kennelistä joiden asioiden puinti kestää todellisen keskustelun Mutta joo, en viitsi alentua sellaiseen paha saa aina palkkansa ja pilkka omaan nilkkaan .. Karman laki.. Vai oliko se sittenkin pohojalaanen sanonta.. Ai niin en ole sieltä vaan fiksu Oululainen