Onpa taas hävyttömän palijon vierähtäny aikaa kirjottamisesta..hyi hyi... Palijon on tapahtunu ja kaikki ei niin mieluisaakaan. Alkuvuosi ollu surkiaa, todella. Hulda rakkaamme jouduttiin lopettamaan maksa kasvaimen takia...aivan liian nuorena pieni rakas.... Manta jäi tyhjäksi, oli kyllä jokseenkin tiedossakin, koksa hieman näytti siltä niin kuin olisi juoksun kesken lopettanut.  Ja kaikkea muuta paskaa niskaan satanut. Mut ehkäpä taas jotain kivaa loppuvuonna tulee. Poistin kommentoinnin tästä koska aikuiset ihmiset eivät osaa asioitaan hoitaa puhelimella vaan yleisellä kommentointi osastolla. Hiekkalaatikko meininkiä. Ja asiattomaa juttua. Melkein olisin voinut syyttehen nostaa.. mut kaikilla ihmisillä ei hissi kulje ylös asti.

Iloisia asioita, äitini Ruttu on tiine. Hyvin vahvasti. Odotamme 6-8 pentua tulevaksi. Isä kome herrasmies. Odotamme hyvinkin rodunomaisia lupaavia ranskanbulla pentusia joista varmasti on kehiinkin pyörimään.

Ronjalla alkoi juoksut ja nyt viikonlopun aikaan rupiaa astutus puuhat. Osa pennuista on jo varattuja.. Ihanat ihmiset ovat odottaneet ja odottaneet että saavat pennun ja toivottavasti nyt tärppää. Toivossa on hyvä elää sanoi satiainenkin.

Hevosia on ell käyny rokottelemassa ja koiratkin saiivat samalla niskaansa rokotteet. Kaikilla on nyt tämä virallinen puoli kunnossa. Varsa on tunnistettu ja reenit kovassa meno suhtanteessa :)

Kovasti joka viikko reenitään koirien kanssa ja onneksi koko ajan edistystä tapahtuu. Sijoituskoiraakin näin pitkästä aikaa ja herranen aika että siittä on kasvanu mahtava sakun alku. Kiitokset Tanjalle koiran hyvästä pidosta.

Kuvia otan taas kuhan jaksan .. meinaa tää flunssa olla sen verta voimia vievä ettei oikein tahdo jaksaa.. mutta ehkä ensi kerralla ;)