Tämän viikon koirakuvat viikkohaasteen taidamme jättää väliin.. Minulla kun on viimesen päälle huono mielikuvitus, varsinkin nuhaisena..
Ronjan synnytys lähenee päivä päivältä ja alkaa äippä oleen jo hiukan..hmm..paksuhko ja Ronjalla on selvästi huono olla välillä.. Silti se vällillä innostuu leikkimään, kuin ei mahaa olisikaan ;)
Pentuhuone tuli tänään kokonaan valmiiksi, tavarat laitettu ja loota täytetty (pehmustettu).. Hienosta mestariteoksesta vastasi mieheni ;) Minä vain suunnittelin..
1269678.jpg
Ja siittä tulikin todella hieno.

Ronjalla todella alkaa maha oleen melkoisen iso.. Eihän siihen ole enää kuin pari päivää jos silleen suunnitellusti tulee tasan 60vrk kohdalla..Nisätkin kauheen isot.
1269702.jpg

Ja kauhukaksikko on haastanut emännän hermojen kestävyyttä, tyhmäilyillä. Kaupunki reissun aikana kaksikko sai tuhoja aikaan seinän paneeliin, kissan hiekka lootallakin oli käyty herkutteleen, ovia aukaistu ja tuhottu papereita... Kauppareissulla ei kauhukaksikko, olleet muuta saaneet aikaan kuin minun hyllykköni laatikon syötyä ja ovet aukaistua.. Jihuu..
1269714.jpg
Juuh, ei ole tilanne kuvia.. Sen verran emäntää ja isäntää lievästi sanottuna ärsytti.. ;)

Jäämme seuraamaan tilannetta josko mielikuvitus ottaisi vallan ja päättäisimmekin osallistua haasteeseen..