Tänään meillä on metsätys päivä Nauru. Eli tässä kohtapuoliin lähtee ukkoseni osan porukan kanssa metsään lenkille. Jaksaa pitemmälle lenkkeillä Hymy.

Minä lähen sit ukkosen jälkeen Pirren kanssa mehtäileen. Me samotaan metikössä kuin puput konsanaan. Pirren kans on näin valaana ollessa kiva samoilla. Se kun vahtii mamman liikkeitä koko ajan ja mukauttaa kulkunsa mamman mukaan. Välillä innostuu spurttailemaan kunnolla mutta muistaa myös mammalta hakea kivoja nameja välillä. Me lönkötellään niinku kaks vanhusta ja tarvotaan metikössä. Ja saanpahan ottaa hiukka tottista ihan rauhassa Pirre Piiperöiselle. Kahtotaan mitä keksitään.

Sit onki heposten vuoro. Tai oikeastaan heposen eli Lassin vuoro lähtee reenimään metikköön. Oispas mukava saaha kuvia siittä lenkillä mut meno on sen verran vauhdikasta ettei mun kameran kapasiteetti riitä.

Kuvia hyvät blogin lukijat on tulossa. Jos tuo rakkine suostuu toimimaan niin otan lenkiltä ja muuteski. Tänään ois tarkotus myös käyä kyläileen tuolla muhoksella päin. Ja sieltäki ottaa Karasta kuvia. Toivottavasti tämä mun nogga aukeaa ja pää kipu häviää lenkin myötäKieli ulkona.

Ja sit vielä sellaseen astiaan, minä tiiän, että tätä blogsua lukee monet ihmiset jotka ei osaa? uskalla kommentoida.. Mut osa on muualla valmiita siihen..Silmänisku Eli haaste jättäkää puumerkki.. Ei se niin kauhiaa ole!Cool Kyll mää kommentoin takas.. hih..Nauru