Tänään olin Tyrnävällä Ängeslevän koulun kentällä vetämässä pentutokoa. Hiukka oli vetinen kenttä ja välissä ripotteli vettä. Tunnelma oli iloinen (ainakin ohjaajan mielestä) ;)
Kivasti oli ilmottautuneita tullu reenimään.
Lotimme reenit kontaktiharjoitteilla ja kerroin palkaamisen oikean ajoituksen tärkeydestä. Sitten vuorossa oli perusasennon harjottelua, luoksetuloa, makaamista.. Pari jo harjoitteli noita edellä mainuttuja liikkeenä.
Todella mukavasti meni kaikilla. Siinä tohinassa, kun harrastettiin meinasin unohtaa, että paikalla oli pari pentu pentuakin ja heille lopetettiin reeni aikaisemmin.
Kaikille tokoilijoille ISO kiitos, mukavasta reenimisestä!!! Näemmä taas ensiviikolla..

Kotia, kun tulin minua odotti iloinen näky. Pienimmät tapaukset oli reissun ajan koirahuoneessa, tuhovahinkojen estämiseksi. Menin päästään porukat pissille sieltä ja mielessä samalla ajattelin, millainenhan siivo siellä minua odottaa.. Ei minkäänlainen, ne ei ollut yhtiäkään pissoja tahi kakkoja sinne tehneet. Hyvä mukulat!!!
Ronjasta ajattelin et se käy päästämässä karvaset pois koirahuoneesta, mut ei ollut.. Ronja osaa avata ovia nimittäin. :)
Ehkä viihtyvyyttä auttoi hieman koirille jätetyt luut xD

Huomenna onkin minun omien mukuloiden treenauksen aika.. Perus settiä luvassa siis :)

Meinas unohtua tärkein. Meitin karvaset kävi tänään eläinlääkärissä rokotuksilla. Kaikki hyvin. Rokotuksia laitettu ja jäämme seuraavaa käyntiä odottaan. Taas teki lekuri perinpohjaisen tarkastuksen :)
Kiitos Matti!

Oli oikein mukava päivä taas pitkästä aikaa.. Ei haitannut vesisateet. Tälläisia päiviä lisää, kiitos.. ;)