Aloitampa eilisestä.. Annoin sisällä oleville hurttuuksille ihanat lihaiset tuoreet luut.. Ja hyvin teki kauppaansa..Jokainen keskittyi omaan herkkuunsa..

Aamulla heräsin väsyneenä, ja läksin kaffen keittoon et heräilee paremmin.. Laitoin Joonan leikkimään isompien kanssa lastenhuoneeseen ja kävelin keittiöön.. Yhtäkkiä huomasin kuinka "miellyttävä" tuoksu leijaili nenääni lähestyessäni keittiötä.. Ripulia, juu, pari kasaa. Yx kasa löytyi baaritiskin takaa(meill o sellanen;)) ja yx jääkaapin edestä. Niitä siivoillessani kuulin outoa ääntä aulan puolelta.. Ja kah kummaa löysin lisää siivottavaa aulasta..
Seuraavax aattelin lähtee aamu kessulle ja käyttään piskit aamu pisulla.. Taas alko kuulua outoa ääntä ja huomasin sen tulevan Piippasen suunnalta.. Äkkiä hätistelin Piippasta & kumppaneita pihalle..
Pihalle päästyämme alkoi taasen kuulumaan outo ääni ja Piippa oksensi paskaa (juu, sitä itseään) kaarella lensi..Yök, hyi, kauheaa... Ja haju oli kuvottava..
Oli meidän Piippasella ollut yöllä omat herkut...
Päätin etten ikänäni halua herätä yhtä karmivalla tavalla ja passitin ukon tuomaan kaupasta, töistä tullessaan, ananas paloja mehussa ja sitä mehua annan iltaruoan kanssa.. Loppuu se paskan syönti....

Kajaanin reissulta meillä tarttui mukaan ihana rinkeli piippa.. Se on ollut pop meillä.. Jopa riitaan asti.
Ei auta kun laittaa tilluukseen uusia...Ni ei tartte raukkojen riiellä rinkelistä.. ;)

Ruttunen vahtii rinkeliä..Huomaa väri niin iihana.. ;)

1196154.jpg

Sitten voi jo vähän leikkii kamun kans:)
1196174.jpg
Huomatkaa kateellinen Ronja vieressä..(Mullehan tuo ostettiin)

Täytyy yrittää Piippaa seisottaa.. Tyttö sinä olet tähti;)
1196164.jpg
Korva on aivan ihana.. Ja asento..hmm..erikoinen mutta ajatus tärkein.. ;)