Auto starttas aamulla kohti Kajaania Römppä kyydissä. Ja viime vuoden sää ei uusiutunut. Mahtava päivä.
Kimmo esitti Ronjan ja Ronja meni hienosti kehässä. Oli mahtava seurata kehän laialta toisen liikkumista :)
Ronja tuli viidenneksi ja sai EH:n neljä ekaa sai ERI:t. Todella hieno suoritus. Jäi kyllä mmahtava fiilis. Ja arvostelu oli todella  hyvä.
Ronja sai ylimääräisiä kehuja silmistään tuomarin suusta. Oli kuulemma päivän parhaat silmät, niin kauniin tummat. Ja Ronjahan palkitsi tuomarin pikku pusulla ;)
Tuomari oli tiukka ja kävi kyllä jokaisen koiran lävitse tiukasti kokeillen ja syynäten. Sanoi hyvät sekä huonot puolet ja linjua oli yhtenäinen. Tälläisen tuomarin arvostelua arvostaa ihan eri tavalla. Leni Finne oli tuomari. Mittakepin kanssaki hääräili tiuhaan :)
Kaiken kaikkiaan hieno reissu. Ja kiitos matkaseuralle ja kyydittäjille päivästä!

"Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto. Oikealinjainen nartun pää, erinomaisen tummat silmät, miellyttävä ilme. Hyvät korvat. Oikea ylälinja. Niukka eturinta. Pysty olkavarsi. Hieman lyhyt rintakehä. Melko pitkä lanneosa. Hyvä takaosa. Oikea askelpituus, tehokas liikunta. Hieman korkea etuaskel. Erinomainen takatyöntö."

Hieno päivä kertakaikkiaan.

Onnea myös Ronjan penneleille joista 2 oli paikalla. Gizmo ja Gummybear kumpikin sai hienosti EH:n. Capo 2 ja Gismo 4! Mahtavaa, upeeta ja todella hienoa! ;) Tästä on hyvä jatkaa!