No meillä meinas mennä vuojen vaihtuessa maailman kirjat sekasi. Mut onneksi löytys tarpeeksi vaatetta ni saatii rakut amputtua ;)
Koiratkaan eivät välittäneet ampumisesta mtn.. Heenoa.
Nyt on jo pikkuhiljaa alkanut jännittää Kaijaaniin meno. Saas nähä kui meitin käyp.. Tuleeko H:ta vai saajaanko EH :) Olihan tuonne ihan kiitettävästi ilmottautunu porukkaa.
Rutulle kävi vaan niin harmisti ettei se pääsekään mukaan. Minä ilmootin Ronjan ja Rutun yhtaikaa Kaijaaniin ku äitpä halus lähtee sinne näyttelyyn ja oltas samoilla kyyteillä menty. Mut nyt sit sattus inhottavasti ja tuli tämä juoksujen jälkeinen anaalirauhasten tulehus taas.. Ennen joulua käytiin ne tyhjentään ja saatiin kuuri mut ei ollu sillä menny ohitte. Olivat tänään käyttäneet ell. ja toisella puolella oli ollu liimamaista töhnää vähän ja uus kuuri päälle. Tää uus antibootti on douping listalla joten näyttelyyn ei oo asiaa. Joten läksimme sit Römpän kanssa reissuun.
Harmi oishan tuo ollu mukava käyttää Ruttua siellä, ois saanu olla siskonsa kanssa samassa luokassa. Ja ois äitpäki nähny mimmonen sisko on. No eiköhän noita näyttelyitä tuu mihin pääsevät samaan aikaan.
Kiva käyä arvostuttelemassa Ronja Leni Finnellä siinä jos jokin on tiukka täti. Mutta hirmuisen mukava. Mutta antaa kyllä palaa kaikki koiran virheet mutta myös hyvät puolet :)
Naureskelin vaan tänään kasvattajan kanssa et saapi Kipe esittää sen ei meikäläinen enää taivu entiseen malliin saatikka sitten juokse.. Saapahan itte jänskätä kehän laialta ;)

Ai niin tässä joulun alla sain taas käskyn kehua erästä mies puolista henkilöä joka huvikseen käyp meijän blogsua lukemassa, en tiä lukeeko läppärillä vessassa vai miten. Mutta kuulemma vissiin ihan käypää ja mukavaa lukemista kun kerran pyyetään päivittään useammin.
Eli niitä kehuja sitten vai? Mitähän tuosta nyt sit osais sanoa... ;) Tämä kyseinen henkilö herra E, on meijän Joonan kumisetä. Ja meijän lasten karuselli. Aina yhtä ilolla penskat oottaa E:tä ja M:ää kylään, harmi vaan et pääsevät niin harvoin. Onhan se Kipeki oottanut kylään että saap tyhjentää vodka pullon. Ja vieraatki aikonu tulla yöx :) Mut kyseessä kumminkin kelpo mies ja okei onhan se ihan oikeestiki ihan mukavaki.. ehkä  hauskaki... ;)
Olikohan tuossa tarpeeksi? Laittaa hän viestiä kommenttilootaan et jatketaanko listaa vielä?