Aika vierähtäny taas tovin. Rutun pentuset madotettiin eilen ensimmäistä kertaa ja äippäliini sai myös häädön. Joten nyt on pennuilla ja äipällä ainakin madottoman hyvä olla . Pennut kasvaa kauheaa vauhtia isoin körmy on jo kilon painossa ja pikku poika nousee jo jaloilleen ja sekin on saanu sisarukset kiinni painoa jo 820g wauu..

Valtakunnassa kaikki hyvin. On ulkoiltu ja liihoteltu. Nyt vaan nämä ihmislapset kipiänä kuumeen kourissa ja uhkaavasti näytti, että myös minä olisin saamassa taudin.. ei kiva..  Päivä kerrallaan

Vettä ja tiskirättejä sataa oikein urakalla ja hyvää liikuntaa tuolla pihalla saakin, kun yrittää lapioida lunta pois talon seinustalta. Ja koirienkin kanssa saa hyvää lihasreeniä kun tarpoaa tuolla mettässä syvässä hangessa. Tärskyläinenkin kävi mettässä juoksemassa ja välillä ei näkyny päätäkään kun viiletti hankien keskellä . Takkikin oli reissun jälkeen ihan märkä. Ronja on tyypilliseen tapaansa virkkuna leikkimässä ja juoksemassa lumihiutaleita kiinni.. välillä syödään keppiä ja loikataan lumihankeen.

Häjyn kanssa otettiin reeniä vähän sisällä. Nopeita maahan menoja, sivulle menoja ja seuraamista. Pikku jäbä kehittyy kovaa vauhtia. Rätissäki kiinni ku peto..ei irrota hetkeksikään irti saatikka paranna otetta. Mukavasti silmissä kiiluu ku ieun esille ottaa.. Patukallaki toimii paremmin kuin namulla, kyllä siitä hieno poika viel tuloo.