Vappu meni grillaillessa, siman juomisessa ja munkkeja syödessä. Koirat on nauttineet näistä helteistä, ne ovat juosseet ympäri piitkin ja poikin pihaa. Ronjakin on ollu koko ajan liikkeessä ja sillon kun ei ole niin alkaa uikkuaminen. Oliskohan vähän turhan liikaa energiaa tyttösellä?..
Piran kans otettiin tänään kurinpalautusta, löys luun pihalta ja alko muka murisemaan mulle luusta. Pari kertaa yritti, palautin Piran maan pinnalle (leukaperistä nappasin vähän kiinni) ja kolmannella kerralla anto luun mukisematta ja jatkoin vielä pari kertaa, että otin luun pois ja koskettelin luuta. Ei mitään mukimoita ollut enään.
Ruttusella alkoi "ne" päivät. En sitten kerennyt niitä pöksyjä hommaamaan niin patentti pökät on nyt käytössä, kunne toiset saadaan. Laitoin penskoilta pieniksi jääneen vaipan ja päälle Roopen pikkuhousut, leikkasin sivusauman irti ja sidoin tiukasti kiinni. Ja on muuten sitte pikkasen hyvät pökät xD
Romppaisen kanssa otettiin hiukkasen tottistelua pihalla. Perus juttuja, kun on jääny ny vähän vähemmälle reenailut. Ja ilmotin meijät kilpatottis ryhmään Tyrnävälle, kun ei päästy Minnan ryhmään. Kahtellaa...
Ronjan myös ilmotin tänään Oulu Kv näyttelyyn 13.7.08 ja mietin vielä et ilmoonko Tornioon vaiko Ylivieskaan. En viihti kumpaakin mennä karvattoman koiran kanssa, jostaki kumman syystä se on taas karvaton :) Kemiin ryhmikseen lähtisin mutta kyytiä ei minulle sinne ole suotu. Pitäis taasen päivittää että mihis näyttelyyn mennään.
Ruttu on ilmottu Kestilän ryhmikseen.. Se oli muistaakseni 25 päivä, toivottavasti karvat on kohillaan sillon. Mervi (Rutun kasvattaja) ilmoitti sen sinne.
Täh? Kui niin oisin muka kiikissä..?
1523270.jpg
Mitä sä siellä kyttäät mua sen kameras kans?
1523275.jpg
Kuhan istuskelen.
1523272.jpg
Kamala saalistaja mä oon..
1523273.jpg