Nyt on taas tapahtunu paaljon jännittäviä asioita. Ihan kiherryttää. Ronjan pentusuunnitelmien isukki vaihtus kerta heitolla. Uutta ja jännittävää... Viikonloppuna meitin remmin omistukseen tulee mahtavaakin mahtavampi uros. Ja tietenkin Ronjan tulevan pentueen  isä.  Kunhan herra saapuu suomeen ja omistaja paperit on tehty. Ilmoon heti mioten kuka herra se on.. Jotain jännättävää....

Viikonloppuna tapahtuu muutakin jännittävää.. Ne lonkkakuvat.. Ja ehkä voip olla, ett' jotain uutta muutakin. Miksi salaperäisyys? no siksi kun ei mikään oo viel niin varmaa ku epävärma.. Kaikkea voi sattua ja tapahtua.

Huomenna ois aika sirulle ja rokotukselle. Aamu varhasella pitää pomppia ulos ja ylös ja automatkalle Ouluun. Huh.. 

Varsakin kasvaa päivä päiivältä. Antaa nyt jo laittaa ihan iisisti päittet päähän. Ja utelias ja rohkeakin se on kuin mikä. Pitää käyä näpsimässä kuvia kuhan ulos päästään. On pari päivää sajellu vettä ihan reippahasti ni ei oo oikein ulkoilu ilmat olleet, mut tänään näyttää jo lupaavalta. Josko ehkä sittenkin.

Pitäs vähän tsiikailla noita erkkareita et mihinkä sitä menis Hempan ja Ninjan kanssa. Pirakin pittäis ilmota ensiesiintymään.. Pitänee laittaa mietintä myssy päähän.