Eilen taas juostiin ja humpattiin mettä lenkki (=lue kauhulenkki). Koirilla oli harvinaisen kivaa. Pira oli mamman mussero ja oli persuuksissa kiinni ku käveltiin suurin osaa matkasta. Ronja viipotti jossain kaukana ja aina välillä tsiikaili et hei tuu jo..  Nyt meni huomattavasti jouhevammin lenkki. Tänään ajattelin kaksinkertaistaa lenkin. Kokeillaan miltä mammasta sit tuntuu. Tahtoo tämän keisarinleikkauksen jälkeen olla mammalla viel paikat kipiänä, mut pikkuhijaa kuntoillen.  Tuumailin eilen ääneen Kipelle et kuinkahan kauan menee ennenku mulla tuloksia näkyy ahkerasti lenkkeille..Noh arvatenkin saattaa vastaus ei ollut mairitteleva, "Nohh, koirat on ainaki enne sitä hyvässä kunnossa" Kieli ulkona Jeps, niinhän se voip ollakki. Ainaki meillä on viel tällähetkellä lenkin jälkeen hyvin väsyneet koirat ja emäntä. Sainpahan eilen Kipenkin taas lenkille ja hän käväs jopa juoksemassa.. Ninjan kaa harjottelee näyttelyyn ja kuntoilemassa.

Ihanaa kun saap näyttely kauden auki ja paljon uusia suunnitelmia toteutumassa. Tyrnävälläkin aloitellaan kurssitukset taas toukokuussa uusin kujein.

Mut nyt tämä mamma suunnitellee uutta lenkkiä ja köh köh tämän talon siivoamista... On mamma niin ahkerasti kuntoillut et on jäänyt nuo villakoirat jalkoihin pyörimään..

Raikasta kevät ilmaa kaikille...