Koko viime ja edellis viikon ollaan oltu reippaita.. Käyskennelty metikössä ja tottisteltu pihalla ja mettässä. Kadonneita tavaroitaki joita mamma hukkas mettä lenkin varteen ollaan etitty ja hyvin löyty. Mahtavaa on olla ulkona ku pakkasta minimaalisesti ja helkkarin mukavaa kuunnella lumen narskutusta kenkien alla. Josko sitä tuo lumi sulais nopiaa niin pääsee asiaan tuonne metikön puolelle Häjylle jälkiä tekemään..

Ronjalla tuntunee olevan koko ajan nälkä ja koko ajan jano, toivottavasti se nyt meinais jotain..

Ukko on tänään romun poistossa jalasta päivä kirurgisella ja minähän joudun nyt kaikki hommat kotona hoitaan. Rupiaa kunto nouseen kohisten. Eilenkin tallia siivotessa lumet rämähti katolta..eihän siinä muu auttanut kuin lähtee lapioimaan etttä saa paska kärryt vietyä.. Ja meillähän ei tunnetusti oo kottiksissa renkaassa ilmaa, jestas että oli raskas työntää tuolla sohjossa.

Mietin täs yx päivä että on ne ihmiset tyhmiä, ajatelkaas jos koira on kipiä.. Normi ihminen vie sen ell.. ei oota montaa kuukautta että veisköhän vai eikö veis... Sehän menee jo eläinrääkkäyksen puolelle? Ja sitten tietenkin se et jos koira ei olekaan kipeä niin eihän sitä silloin tarvitse viä.. Mutta jostain kumman syystä yritetään suunnitelmallisesti tietyn henkilön kanssa saada ehkäpä korvausta.. mutta siinäkin on omat pykälänsä jotka on jo umpeutuneet.. Ja onneksi on ell tälläisiä tilanteita varten. Diagnoosianhan ei voi kun ell tehdä..ja ja..  Herra jee, mitä ne ihmiset keksiikään. On se tuo ihmis mieli kummallinen. Vastuuta hyvät ihmiset niistä elukoistanne!

Muutava kuva yheltä mettä lenkiltä. Sankarittareina Ronja ja Lissu

Mukavata alkanutta viikkoa!!!