Meille on pesiytynyt heponen. Jeps, kyllä heponen. Lämminveri ruuna Lassi kotiutui sunnuntaina. Mutkaton kaveri tähän asti ollut. Lassi tuli yhteis omistukseen toisen puolen omistaa patelan väki patelasta..hih..

Lassi tuli ihan harraste hevoseksi jolla saapi ajella ja joskus startatakin. Meille kun tämä harrastaminen ei ole pelkästään rahan kiilto silmissä tekemistä. Vaan mukavaa harrastamista, että pysyy järki päässä. Onhan nuita harrastuksia itse kullakin. Erilaisia. Mukava kattella kirmailevia heposia tarhassa. Ja joskus jopa itseki sinne rattaalle pääsee metikköö jolkotteleen. Kyllä se on poikaa ku tuuli tuivertaa naamaan. Jääpi päivän murheet taakse, harrastaessa. Samoten koirien kanssa touhutessa, ei jää miettimään eilisen murheita. Vaan saapi iloita onnistumisista ja mukavasta tekemisestä. Jokainen taaplaa tyylillään. Meidän perheessä nämä harrastukset ovat yhteisiä. Miestä on alkanut kasvattaminen kiinnostamaan minun kauttani ja minua taas tuo ravi puoli taas mieheni kautta. Mukavasti tasapainottavat toisiaan.

Kyllä sitä ihminen on onnellinen, kun on mahdollista harrastaa mitä mieli tekee ja halajaa.  Ainahan siihen ei kaikilla ole mahdollisuutta.